Jeg er ikke “vrang” lenger….

Jeg har alltid vært en veldig kresen person, og hovedgrunnen til det er at jeg i 21 år var plaget med en vrang mage, så jeg holdt meg til det jeg visste jeg kunne spise uten problemer. Siden operasjonen i 2013 så har magen vært i orden, og jeg har kunnet utforske mat litt mer. Feks krydder, nå kunne jeg endelig sette litt smak på retter og ikke bare bruke salt og litt pepper. Og nå kunne jeg endelig smake på annen type mat også, og jeg skjønner jo at jeg har gått glipp av mye i mange mange år.

Jeg tør å forsøke og jeg tør å utforske. Jeg er ikke lenger “vrang”, og jeg kan etter å ha smakt si om jeg liker det eller ei. Før sa jeg bare at dette har jeg prøvd og jeg liker det ikke. Hadde jo ikke lyst å si hvorfor jeg ikke kunne spise det for hver gang. Men uansett så fikk vi i går servert en gryte av en haug av gode smaker og jeg spiste til og med spinat liksom, det er ikke noe jeg har spist før. Lammelår, potet, gulrot, spinat, løk, hvitløksrømme, nanbrød og en godt krydret, sterk saus det hele lå i. Kjempegodt var det, og smakene passet perfekt sammen. Jeg drakk til og med rødvin til, det er vel et par år siden sist jeg smakte. Og det er jo faktisk litt godt med et glass eller to til slik mat ihvertfall.

Håper dere har hatt en fin start på helgen også, og ha en nydelig lørdag 😘
signature-fonts
Følg meg gjerne på Instagram og Facebook også ❤

 

 

2 kommentarer
    1. Så bra du er blitt bedre og kan smake og spise all den gode maten som finnes😊
      Den retten du spiste her ser helt nydelig ut😁
      Ønsker deg en fin lørdag 😙

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg