Hva skjer i hodet ditt??

«Så drittlei denne kranglingen, orker ikke mer, jeg får det bedre uten henne, kommer sikkert unna med drap, ja jeg dreper henne, jeg skyter henne»

Hva er det som går igjennom hodet ditt egentlig før du tar det drastiske steget til å skyte din egen kone? Kan IKKE forstå det!!! Mammaen til dine barn faktisk, kona di som du har elsket i mange år.

Komme hjem fra en fest, krangle litt, kanskje litt lavt i målet for å ikke vekke sønnen din som ligger på rommet sitt. Men å ta frem våpen og skyte henne og pakke henne inn i søplesekker….. det kan du, uten tanke på barnet ditt som faktisk hører dette, hjerteløs, det er det du er. Stakkars barn.

Dagen derpå later du som INGENTING, Så sender du snap og melding til henne: «God morgen. Er du våken? Hvordan er formen? Skal du ha frokost?» Etter det kjører du på måfå rundt med kroppen hennes bak i bilen. I 14 dager spiller DU offer, folk syns synd på DEG. Hennes familie støtter deg, og du tar imot trøst!

Jeg bare rett og slett kan ikke forstå hvordan slike ting er mulig, hva får et menneske til å ta et slikt valg? Det er jo rett og slett et valg om at barna dine skal miste begge sine foreldre, hvem fortjener det? INGEN !!!! 

Slike ting som dette sjokkerer meg, kan ikke fatte hva som får et menneske til å gjøre noe slikt… RYSTET!! 

#erdetmulig #ufattelig #sjokkert #blogg 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg