Prioriter, ikke svikt!!!

«Det er så fint at skolen og foreldrene tar tak og lager vennegrupper, slik at alle elevene blir kjent og alle føler seg inkludert. I arket sto det: «Prioriter disse kveldene» Så klart man skal gjøre det, det er jo et knalltiltak»

Dette er et par år siden nå, men på hver gruppe var det 5 stk, og det rullerte mellom hver elev til og ha dette hjemme hos seg. Ungene syns dette var en kjempefin ting, og gledet seg til det var sin tur til å ha det. Vi også når de var her.

Når de ble bedt på dette kansellerte vi andre ting og passet på at de møtte opp, og hver gang møtte det opp kanskje 2 stk. Det er jo helt utrolig, men jeg syns det toppet seg når en av jentene hadde sin tur her.

//bilde fra Pinterest

Invitasjoner ble sendt ut, 4 ble bedt, 4 elever som ikke var selvvalgt, noe som også er knall bra. Dagen kom, og rett og slett INGEN MØTTE OPP !!!! Ingen sa fra heller, er det faktisk mulig at voksne mennesker ikke tenker lenger, at de nedprioriterer slike ting????

«I dette tilfellet så hadde vi rett og slett ikke fortalt henne at det var denne dagen vennegruppen skulle være, fordi vi visste at det KUNNE hende ingen kom. Så da unngikk vi en skuffet unge , og vi hadde en fin kveld» ❤

For dette er etter min mening foreldrene sin skyld, det er de som bestemmer over barna! Dette er for å hindre mobbing, hindre at noen blir holdt utenfor og heller skape et samhold, der alle kjenner alle. Så hvorfor svikter foreldre? Dette er viktig….FORELDRE, SKJERP DERE !!!!!

Ha en fin fredag

Lene 😖

#stoppmobbing #vennegruppe #cometogether #svik #foreldre #tenk 

2 kommentarer
  1. Oj da….er det mulig!!! Hvis dette er noe som alle er med om så er det jo helt forferdelig at foreldrene svikter 🥺😡da blir jo dette en greie som bare forsterker mobbing og utenforskap! Virkelig noe som burde bli tatt opp ved neste møte/samtale.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg