Er du helt ærlig på bloggen din?

Herregud, hva har jeg gjort?

Dette spørsmålet fikk jeg av en venninne her om dagen. “Er du helt ærlig på bloggen din?”. Jeg kjente at det knyttet seg i magen min og jeg tror tankene mine klarte å gå igjennom ALLE de 836 publiserte innleggene mine på 2 sekunder. Og svaret mitt på det spørsmålet var så klart, ja det er jeg. “Hva mener du? Føler du jeg er uærlig på bloggen min?” Jeg følte at ventetiden på svaret tok utrolig lang tid og jeg tenkte herregud, hva har jeg gjort.. og jeg kunne se at hun tenkte litt før hun svarte ca 2 sekunder senere.

Liker du deg selv?

Hun refererte til ett innlegg: “Du skrev i et innlegg at du liker deg selv, er det sant?”  Oi tenkte jeg, nå må jeg forklare meg fordi hun vet jo at min selvtillit ikke er på topp. Ja, jeg liker meg selv, jeg vet at jeg har en god personlighet og at jeg er snill og grei. Og for det liker jeg meg selv, så nei det er ikke løgn. Og poenget i innlegget om dette var at hvis jeg liker meg, så har jeg jo kommet et stykke på vei. Men jeg vet at jeg enda har en lang vei å gå.

Hun håpet på et annet svar!

Jeg vet at hennes ønske er at jeg skal være litt mer sikker på meg selv, og hun VET at jeg ikke er det. Så derfor tenkte hun ut i fra overskriften “jeg liker meg” at det ikke stemte helt. Hun hadde håpet på et annet svar til hennes kommentar som for eksempel at jeg sa: “Ja, jeg kjenner at min selvtillit er bra og at jeg har det 100 % bra med meg selv”. Men slik er det jo ikke, men jeg kan ikke si at jeg misliker meg, for DET er løgn. Jeg vet jo at jeg er en bra person, dårlig selvtillit eller ei. Der har jeg litt å jobbe med, og det er jeg ærlig på.

Jeg var ikke helt avslappet.

Jeg skjønte hennes tanke, og jeg forklarte meg så godt jeg kunne. Hun hadde jo lest hele innlegget, men var litt usikker på om jeg mente det at jeg liker meg. Men hun forsto hvordan tanken min var på det jeg skrev når jeg forklarte det. Men jeg var ikke helt avslappet, jeg måtte finne ut om det var noe annet hun tenkte på også. Det var det heldigvis ikke og først da kunne jeg slappe av. Jeg vet jo at jeg er ærlig på bloggen min, men ble litt satt ut da jeg fikk dette spørsmålet.

Jeg er glad for at hun spurte.

Selv om at det var litt ubehagelig i et par sekunder å få det spørsmålet, så er jeg utrolig glad for at hun spurte. For om man tenker slik som hun gjorde og ikke spør, så vil man jo heller aldri få svar. Da vil jo tanken forbli der om det er uærlig sagt eller ei. Så jeg ble glad for at hun tok det opp, for da kunne jeg fortelle hva jeg mente og hun fortelle hva hun tenkte. Så er det ute av verden. Det er slik gode venninner skal være og jeg setter pris på det.

Spør så får du svar

Det gjelder egentlig ALT her i livet, spekulasjoner kan lage tanker som overhodet ikke er riktige. Spør så får du svar, ikke tenk unødvendig på noe du er usikker på. Det finnes en forklaring på alt. Og forklaringen er som regel enklere enn dine spekulasjoner. Så takk min kjære venn for at du spurte meg. Det setter jeg pris på…Håper dere har en fin dag i vente, og for dere som har ferie.. GOD FERIE
gessele-font

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook også ❤

 

 

 

 

 

 

 

Den ble bedre enn noengang.

Vel fornøyd etter dagens besøk, vi har kost oss masse. Nå er det snart mandag igjen, men det som er UTROLIG deilig å tenke på nå er at helgen fortsetter i morgen på en måte. For nå er det vinterferie og ingen vekke klokke skal på, og det er det mange som er glade for her i huset. Jeg har ikke så mange planer for uken og vi får ta ting litt som de kommer. Dagen i dag har vært en skikkelig søndag, har til og med lurt inn en liten halvtime i drømmeland på sofaen mens vi ventet på besøk.

 

Langpanne sjokoladekake: 4 egg + 6 dl sukker til eggedosis. 9 dl hvetemel, 5 ts bakepulver, 4 ts vaniljesukker, 2 ss Kakao blandes sammen. 3 dl melk, 300 gram smeltet smør. Ha det tørre og det våte vekselvis i eggedosisen. Begynn og avslutt med det tørre. Fyll: 10-12 ss smeltet smør + 8-10 ss sterk kaffe. 400 gram melis, 2 ss kakao og 4 ts vaniljesukker. Jeg lager dobbelt fyll. Topp med ønsket strøssel. Kjempegod. 

 

Bakte ferdig tidlig og ryddet og gjorde klart alt, så da hadde vi et par timer til tv og litt powernap. Det er blanda følelser på det å sove litt på dagen. Jeg er liksom ikke så glad i det, men fy så godt det er når man har vært oppe før sola i det hele tatt har tenkt på å komme frem. Skikkelig unødvendig vil jeg si, men men overlevde det også. Bursdagsbarnet var fornøyd med både gaver, kaker og besøk, så da er det vel bare fryd og gammen her. Kaka fikk bein å gå på for å si det sånn Og den ble jammen meg bedre enn noengang i dag.Nå er Rune en tur på jobb, og jeg kan innta sofaen og se på mine serier. Søndag=90 days to wed (the other way)så det skal jeg gå å se på nå. Håper dagen deres har vært minst like fin som min og at det som er igjen av kvelden nytes også.

Klem til dere fra meg 😊

gessele-font

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook også ❤

5 tips til hvordan DU kan lage den perfekte overskriften.

Det vanskeligste for meg med min blogg har alltid vært overskrifter. Det er jo den som får deg som ny leser inn på min blogg. Så jeg har opp igjennom tiden siden jeg startet skrevet ned noen tips jeg har kommet over. Har ikke bestandig fulgt dem, men jeg vet de er kjekke tips å ha i bakhodet. Derfor tenkte jeg at jeg skulle dele noen av dem med dere nå.

 

  1. Bruk oddetall i overskriften, det trekker flere lesere enn partall. Eks: 7 tips til din perfekte lørdagskveld.
  2. Bruk max 10 ord i overskriften.
  3. Ikke lur leserne dine, sjansene er store for at de ikke kommer tilbake om overskriften din er falsk.
  4. Bruk ordet hvordan ved spørsmål.. Eks : Hvordan får jeg liv i forholdet igjen? Istedet for : Kan man få liv i forholdet igjen?
  5. Ikke bruk du må eller du skal i overskriften. Eks: “2 ting du må ha i skapet”. skriv heller “3 fantastiske ting til ditt skap”. Jeg for min del hadde vært mer nysgjerrig på overskrift nr 2.

 

Det skal ikke så mye til før man har en overskrift som er spennende, trigger nysgjerrigheten og samtidig inneholder korrekt informasjon. Jeg misliker sterkt å gå inn på et innlegg fordi overskrifter frister meg så finnes det ikke NOE sammenheng mellom overskrift og innhold.

Håper disse små tipsene kom godt med, ha en fin søndag

gessele-font

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook også ❤

 

 

Akkurat slike dager jeg liker..

Våkner sakte, men sikkert og håper av hele mitt hjerte at klokka har passert 08.00. Jeg hører regnet slår mot vinduet og har ikke lyst å stå opp. Prøver å slappe av å sovne litt igjen, men neida, jeg er jo våken. Bare å komme seg opp da! Kikker spent mot klokka på veggen i neste rom…. I svarte da, 05.30!!

 

Det er det jeg prøver å si til Rune, jeg kan ikke være fornuftig å legge meg før 23.00. Da er det som regel morgen så altfor tidlig for meg, han har jo det dypeste sovehjerte og kan sove til både 11 og 14 hvis han bestemmer seg for det. Ikke jeg, jeg trenger mellom 6 og 8 timer og ikke mer enn det.

 

Nå skal jeg snart svippe på butikken å kjøpe litt kaffe og stæsj som jeg glemte i går. Det er jo også en typisk greie da å glemme viktige ting på lørdagen. Er ikke veldig fan av søndags butikker egentlig. Men må man så må man. Etterpå så skal jeg sette i gang med å bake, kjekt å få det unna fra morgenen av.

 

Håper dere har fått sove litt lenger enn meg og har en fin søndag i vente, det har vi. I dag skal det feires her i huset og det betyr familie på besøk. Akkurat slike dager jeg liker ❤

gessele-font

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook også ❤

Kjære ungdommer, vær så snill…si NEI!

Uff det er så utrolig tragisk alle de dødsfallene som har skjedd i det siste pga rus. Kjære ungdommer, vær så snill.. Si NEI til slikt, pass på drinken deres hvis dere er på fest. Ikke tro at det er en dum ting å si nei, det er nemlig tøft å si nei, det er IKKE tøft å være død pga dette. Å si nei kan faktisk redde ditt liv.

 

Man vet ikke hva det er i det du får tak i, du vet ikke sikkert hva det er i det noen tilbyr deg. En gang kan være en gang for mye, og du får kanskje ikke sjansen til å angre engang.  For det skal ikke mer til enn å si ja til å prøve en eneste gang. Det kan bli din siste dag, og det vil du vel ikke.

 

Advarer mot syntetisk heroin

 

Og til dere ungdommer som pusher dette på andre, IKKE gjør det. Ikke lag et press i vennegjengen, ikke få med andre på deres dumheter. Legg fra dere dette og finn på noe annet, dere fortjener ikke å dø. Du har hele livet foran deg, gjør du dette pga problemer så kan man få hjelp og bli kvitt dem.

 

Det er urettferdig at foreldre skal miste sine barn bare fordi du kanskje vil bli godtatt i en vennegruppe. Fordi du bare skulle prøve EN gang. Ungdom, tenk dere om, ta andre valg og lev livet dere er så heldig å ha. Ikke vær godtroende, ikke ta en sjanse. Ta vare på deg selv og familien din, det er det viktigste….. SI NEI TIL RUS!!!

gessele-font

 

 

 

 

Det var 5 av 5 stemmer på det i dag!

I morgen skal vi feire bursdag her i huset og jeg driver nå å vurderer om jeg skal lage en langpanne sjokoladekake eller cupcakes. Er det ikke slik at det enkle er ofte det beste (prøver å overtale meg selv til å lage langpanne). Er ikke akkurat i slaget til å stå lenge på kjøkkenet å fikse ting i dag. Men man strekker seg langt hvis man må.

 

Jeg burde vel la bursdags barnet få bestemme selv kanskje, jeg sier kanskje fordi da må jeg jo nesten forberede meg på at han KAN si cupcakes. (tenkepause). Næææ, bestemmer selv jeg. LANGPANNE SJOKOLADEKAKE, basta! Det er jo en vinner uansett. Vel, da er det ute av verden og planleggingen er herved avsluttet.

 

Håper dere gjør noe koselig i dag og har en fin lørdag. 

 

Dagen i dag har gått til å gjøre ting i huset, ekstra sakte pga magen. Men det har blitt gjort og nå har jeg sendt min kjære Rune på butikken for å handle. I dag blir det hjemmelaget pizza. Det er enkelt, det er godt og er en skikkelig lørdagsrett. Det var 5 av 5 stemmer på det i dag. Ellers så blir det en veldig rolig dag, jeg skal prøve å få sett på noen av mine serier som ligger på opptak.

 

Det er jo som vanlig lettere sagt enn gjort, fordi jeg bruker som regel å sovne når jeg først slenger meg på sofaen. Så det får bli som det blir, avslapping skal det ihvertfall være hele dagen. På den ene eller den andre måten. Kaka kan jeg lage i morgen, så det er null stress.

gessele-font

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook også ❤

 

 

 

 

 

 

 

Et eller annet slags utekjøkken, det skal vi ha! 

De siste dagene så har været minnet om vår, noe som selvfølgelig gjør at man virkelig ser frem imot den tiden. Og i år som hvert år så frister det å lage noe, gjøre noe eller skape noe. Vi er litt glad i oppussing, vi elsker å være kreative å få til ting vi setter oss som mål. I fjor så gjorde vi om inngangspartiet vårt for der ute så det ut som en slagmark. Og slik slik så det ut før vi begynte og under der igjen slik det ble. Det har kommet grus i etterkant av dette bildet og boden bak er ikke ferdig enda, så det er det ALLER første som skal gjøres så fort solen varmer LITT mer. Jeg liker ikke å ha halvferdige prosjekter hengende over oss, så derfor er det første prioritering. På listen over ønsker rundt og i huset står det mange punkter og mange drømmer.

 

Jeg drømmer om et utekjøkken, men mine tanker på hvordan jeg har lyst at det skal se ut er nok litt for store. Jeg skjønner at vi ikke kan få det til akkurat slik jeg gjerne ville hatt det, men noe i den duren hadde vært fint. Det er jo egentlig bare fantasien og bankkontoen som setter grenser. Så reint egentlig gått ut ifra sistnevnte så er det vel noe slikt vi får til (grill har vi jo).Vi flytter som regel matlagingen ut senest i mai, og med norsk sommer så hadde det vært fint å hatt et sted under tak. Og igjen, jeg drømmer og drømmer. Se på disse da…. dån!!Heldigvis kan ingen ta fra meg mine drømmer og kanskje en dag tenker jeg. Hvis ikke så er det helt greit det også for et eller annet slags utekjøkken, det skal vi ha!

NYT KVELDEN ❤

gessele-font

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook også ❤

 

 

 

 

 

Tar det aldri slutt!

I natt har jeg sovet nesten åtte og en halv time, herregud så godt det var. Jeg har følt meg skikkelig opplagt i hele dag. Bortsett fra at jeg verker i magen, og må til lege for å sjekke ut. Jeg trodde det hadde gått over da jeg hadde vondt for en tid siden, men neida. I går og i dag har det vært ille. Jeg har så utrolig lite lyst til å evt operere igjen så jeg krysser fingrene for at det ikke en enda en ny svær cyste. Forbaska endometriose, tar det aldri slutt!

 

Jeg trodde jeg skulle få lengre tid enn dette før jeg skulle få plager igjen, men ikke det nei. Vel, hva kan jeg gjøre med det, det er jo bare å ta det som det kommer, kryss gjerne fingrene for meg. Uansett så er ikke dette noe jeg får gjort noe med nå uansett, så får nyte helgen så lenge. Nå er det jo vinterferie til uka, så da skal ingen vekkeklokker på, og det skal bli deilig for alle sammen. Unntatt Rune for han skal jobbe.

 

I dag har jeg vært på besøk hos mitt lille barnebarn og det gjør dagen min så bra. Når jeg drar derfra er jeg så glad og har en god følelse inni meg. Hun får smilet mitt frem uansett om jeg har vondt der eller der ❤ Nå driver små kokker på inne på kjøkkenet å lager fredags tacoen vår, så er det avslapping og kos resten av kvelden, håper dere gjør noe koselig i dag dere også. Ha ihvertfall en flott kveld.gessele-font

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook også ❤

Ingen kjærlighet er feil kjærlighet

Å føle kjærlighet er vel den beste følelsen man kan ha. Det å kunne stå opp hver dag å vite at man blir elsket og at man har noen å elske og være glad i. Kjærligheten er stor og jeg er så glad for at jeg har så mange å vise det til hver dag hele året. Jeg kjenner kjærlighet ovenfor min forlovede, mitt elskede barnebarn Amelia, min sønn, mine 3 bonusbarn, min svigerdatter, min søster, mine nieser, lille Alma, min pappa, min mamma, mine venner, min Sheriff (chihuahua)og flere til. Jeg er så heldig som har så mange jeg er glad i.

 

– Hvordan staver man kjærlighet? spurte Nasse Nøff.
– Man staver ikke kjærlighet, man føler den, svarte Ole Brumm

 

Det finnes mange måter å vise det på og noen ganger kjenner man det bare på kroppen. Og nettopp det er den beste følelsen man har. Håper av hele mitt hjerte at verden har kommet så langt at alle som vokser opp i dag vet at ingen kjærlighet er feil kjærlighet. Barn skal få vokse opp til å vite at de kan elske den de vil og at kjærligheten kommer i alle farger og former. Det er viktig å snakke om og viktig å få sagt. Man skal ikke dømmes for kjærlighetens valg.

 

Dagen i dag er dagen da alle viser det til alle, husk at den aller viktigste kjærligheten er den du viser i hverdagen. Det betyr mest og det skal ikke så mye til for å gjøre det. Takk for at dere viser meg kjærlighet ved å følge meg, for det er jeg glad i dere og det betyr mye. Ha en nydelig dag og gjør det som føles riktig for deg ❤

gessele-font

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook også ❤

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg trenger ingen roser fra deg…

Jeg liker å få oppmerksomhet på helt vanlige dager, de dagene man ikke er “pliktet” til å kjøpe roser bare fordi det er en spesiell dag. De gangene du gjør det plutselig, helt uventet. Når du bare føler at du har lyst, enten fordi du syns at jeg fortjener det, eller fordi tanken bare slo deg en dag på vei hjem fra jobb. De gangene betyr aller aller mest. Jeg sier ikke at det er feil å kjøpe roser i morgen, det er jo ALDRI feil, men jeg trenger ingen roser fra deg fordi du føler at du må.

 

Jeg tror på den store hverdags kjærligheten ❤

 

For du gir meg kjærlighet hver eneste dag, det går ikke en dag uten at du viser meg hva jeg betyr for deg, og for det er jeg så utrolig takknemlig. Vi vet begge to at kvelder der vi “må” være romantiske slik som morgendagens valentine’s, slike kvelder kan ende opp med å bli kleine. Fredag, ukens jobb er ferdig, du er hjemme nærmere klokka 19 og mest av alt har du lyst å dusje, spise og legge deg godt til rette på sofaen og se på tv.

 

“Kunne ikke den 14.februar vært på lørdag da”, sa du i går. “Den kunne vært i går for min del”, sa jeg da. Nettopp fordi det betyr ikke all verden for meg, vi skal være sammen uansett hvilken dato det er i morgen. Vi skal spise middag, vi skal slappe av, gjøre det vi vil og vi skal kose oss. Så i morgen gutten min, da blir det ingen klein middag som ingen av oss egentlig har lyst å bli invitert til. Ikke i morgen, men kanskje en helt annen dag.

gessele-font

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook også ❤