Jeg var opptatt jo!

Når jeg var liten kom «guttemusikken» forbi her hver eneste vår, da var det bare å kaste seg på sykkelen og sykle etter. Om de gikk i 20 minutter eller 2 timer så hang vi på og etter hvert så var det et eget tog bak dem av barn på sykler. Fikk litt flashback nå når trommekorpset gikk forbi, da kom det et par unger på sykler som sa: «Vi sykler etter dem da». Husker det som om det var i går og det er like koselig enda bare nå ser/hører jeg dem fra verandaen. Jeg ble stående å se på dem mens Rune iherdig prøvde å få hjelp av meg til å holde en planke. Jeg var opptatt jo!

 

Vi har vært ute i mange timer nå, Rune har jobba på hylla jeg fortalte om i går og jeg må si han virkelig gjør sin flid med den. Det er snakk om gjæring, borring, trelim, treplugger, fresing av spor og tvinger. Dette blir jo bare helt perfekt, sånn i utgangspunktet så var det jo jeg som skulle lage den. Men det gikk over når han hørte min plan som var sage, spikerpistol… ferdig!

 

Været ble ustabilt i dag så jeg fikk ikke beiset ferdig, så da var det å spraye den potta da, og som sagt så fant jeg et par ugler også jeg kunne spraye. Jeg tror jeg skal kjøpe et sånt pizzabrett som man kan snurre rundt til fremtidige prosjekter. For er det noe jeg vet med sikkerhet så er det at det kommer til å sprayes mer etter hvert. Virkelig å anbefale å bruke sprayen på bildet. MEGET holdbar, spesielt hvis du sprayer med grunning først som er litt viktig. Det begynte selvfølgelig å regne rett etter jeg var ferdig med den svarte fargen, så jeg måtte bære det inn i boden. Men uansett, det er så moro og resultatet blir som nytt.

Nå var det godt å komme seg inn i varmen, håper DU har hatt en fin dag 🤞

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

Han fortjente kjeft rett og slett!

I dag var det meningen at jeg skulle sove lenge, hadde planer om å dra meg i hvert fall helt til klokken 08, men neida! Det er koselig med fuglesang, men i dag hadde de en skikkelig konsert utenfor kl 05.20. En av dem var tydeligvis frontsanger og var redd for at resten av gjengen ikke skulle høre han. Hallo, det finnes grenser på høye toner «midt på natta». Han hørte ikke akkurat etter når jeg sa det til han, for det gjorde jeg fra min seng før jeg sto opp. Han fortjente kjeft rett og slett!

 

Vel, siden dagen min allerede har vart i 2 timer så har jeg brettet klær og satt på vask og er snart klar for å dra å handle. Men først så skal jeg sjekke om jeg har mer spraylakk igjen. For i dag skal jeg spraye i hvert fall 1 potte jeg har stående, men kjenner jeg meg selv rett så finner jeg nok mer å spraye når jeg først er i gang.

 

Håper temperaturen blir bra i dag også slik at jeg kan utnytte dagen maksimalt og bli ferdig med det jeg holder på med ute. Jeg forklarte Rune i går hva slags hylle jeg kunne tenkt meg ute og jammen meg satte han i gang med det. Altså, hvor heldig er ikke jeg som har en sånn en i hus. Jeg sa til han at han bare kunne smelle ei sammen, men han skulle gjøre det ordentlig. Tenker den blir helt perfekt jeg.

 

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

Ønsker dere en fin dag alle sammen

Jeg tror på en håndfull godhet

Jeg har alltid ansett meg selv for å være en snill person, jeg er egentlig aldri frekk, sint eller har noen trang til å skuffe noen med mine ord. Hvis jeg kan unngå å si ting på en måte som kan oppfattes slemt så gjør jeg det. Det går nemlig an å formulere seg riktig, men likevel få frem poenget sitt. Men noen har lett for å bare få ut ting dem tenker på uten å tenke over måten det blir sagt på. Sånt kan skape både skuffelser, sure toner og drama.

 

Jeg tror på en håndfull godhet

 

Jeg liker at mennesker er snille og gode med hverandre. Og jeg har alltid tenkt at hvis du ikke kan si noe godt, la heller være å si noe. Da mener jeg ikke at man ikke skal si sin mening i en samtale eller ved et spørsmål. Det er jo forskjell på å være snill og dumsnill. Men hvorfor skal man ikke være snill med sine medmennesker egentlig? Vi lever et liv, og det viktigste er vel å omgås mennesker som sprer gode vibber. Det gir i hvert fall meg glede.

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

All over the place!

Jeg får bare innrømme det, jeg er treig på morgenen! Noen må jo være det også, så jeg tar en for laget. Det tar tid å komme i gang, skal alltid bare først før jeg gjør det jeg faktisk skal. Må jo lese litt blogger, se over nyhetene, instagram, snap, tiktok og skrive innlegg først. Ting tar tid rett og slett. Dere vet nok sikkert hvor lenge man kan bli sittende når man først setter i gang. Vel, i dag så er det ikke fullt så varmt ute, i hvert fall ikke her i skyggen.

 

Det kan godt hende meningen er en annen når jeg går ut i sola for å beise, men det er i så fall bare godt. På med musikken, arbeidsklærne og finne frem penslene, nu skal det jobbes på.

 

For å fortelle hvor all over the place jeg kan være så har jeg nå beiset i et par timer midt i innlegget. Enda godt jeg ikke har deadline på innlegga mine. Men, jeg har kost meg med det og det blir så bra! Gleder meg til å vise resultatet jeg da. Nei nå skal jeg avslutte og komme meg i farta igjen, håper jeg ikke er alene om å gjøre litt her og der innimellom. Ha en strålende dag alle sammen og vær den du er. Og vet du hva, det ER varmt i sola.

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

Er det det man kaller blåmandag?

Vel, som sagt i tidligere innlegg i dag så håpet jeg at Rune skulle komme hjem med litt energi til meg. Det gjorde han så absolutt og jeg kom meg i gang med en gang etter at vi var på en liten tur på en butikk eller to. Vi satte i gang med beisen og det er jo bare så hyggelig når man kan jobbe sammen. I hvert fall på samme sted med hver vår jobb. Da går alt så mye lettere også når man kan skravle litt samtidig, spesielt på dager som i dag som alt var slitsomt. Er det det man kaller blåmandag?

 

Er det det man kaller blåmandag?

 

Det blir jo ganske så kaldt tidlig enda, så jeg måtte gi meg for dagen før jeg hadde lyst. Men frykten for å bli forkjøla har jo fått en ny mening for tiden så da var det bare å komme seg inn i varmen. Men jeg kjenner også at jeg er ikke stressa i kroppen med å bli ferdig. Alt jeg vet er at jeg må være ferdig innen mai for da skal bassenget fylles. Det gleder jeg meg skikkelig til, det er liksom prikken over den første i’en her ute. Jeg har nemlig flere i’er som trenger sin prikk. Men alt til sin tid. Det viktigste av alt er at dagen ble veldig bra 🌷

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

Sola skinner og jeg er så glad osv!!

 

Jeg kan bli litt oppgitt over meg selv noen ganger fordi jeg er ubesluttsom før jeg virkelig vet hva jeg vil. Vinglepetter kan lett være mitt mellomnavn enkelte ganger. Men når jeg går litt frem og tilbake med meg selv, så vet jeg også at sluttresultatet på det jeg vurderer blir bra. Så nå jeg skal ta meg en tur inn til Øya å få litt tips av de flinke jentene der på farger, for det er nettopp på det område jeg sliter litt for øyeblikket.

 

Hadde man hatt svaret på alt med en gang så kunne det blitt litt kjedelig i lengden også, så litt grubling får jo bare være greit sånn av og til. 

 

Det viktigste er at det blir gjort til slutt og det blir det bestandig, for når jeg først er i gang så går det slag i slag. I dag kjenner jeg at det har vært litt hardt å komme i gang igjen. Jeg trodde ikke det skulle skje, for arbeidslysta har vært til stede hele helgen. Kanskje det hjelper på når Rune kommer hjem fra jobb, kanskje har gir meg litt energi. Men det er vel bare å hive på seg positive vibber og sette i gang. Sola skinner og jeg er så glad osv!!

Ha en god mandag

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

Kan ikke si noe annet enn det

For en fin sommerdag det har vært i dag altså, skikkelig varmt og godt. I dag så har jeg fått vasket alle plastboksene vi har ute til oppbevaring av kjøkkenutstyr. Det var godt å få gjort så jeg kunne legge ned tingene igjen etter vask. Nå begynner det å bli litt mer i orden der. Planen var å beise i dag, men når jeg kom ut ble jeg litt usikker på om jeg skulle satse på en annen farge eller om jeg skulle kjøre på. Jeg tror jeg har bestemt meg for å beise 2 lag slik at det blir markert mørkere enn resten av gulvet. Skal det være forskjell så er det ok med ordentlig avbrekk (tror jeg).

 

Jeg skal bygge noen nye hyller isteden for den hvite, jeg trenger mer plass. Se bort ifra litt verktøy og litt beis, men orden har det blitt. Når det kommer til bygging så har jeg også lyst til å bygge et grillbord på hjul. Et som er litt forseggjort, skal ihvertfall prøve.

 

Ellers i dag så har jeg vært på en koselig tur i ettermiddagen og når jeg kom hjem så grillet vi noen fiskeburgere. Det er skikkelig rart når det ser ut som burger, men smaker fisk. Det er godt og man må ha fisk innimellom, men det er ikke en favoritt. Spesielt ikke med i burger, det kan hende at en grovere en med litt chili hadde vært godt, vi får prøve det neste gang tenker jeg. Vi har bestemt oss for å grille litt fisk en og annen gang i sommer, så da får vi bare prøve oss frem, vi får se hvor flinke vi blir til det.

Denne helgen har vært en perfekt helg, kan ikke si noe annet enn det. Håper den har vært perfekt for dere også og ønsker dere en god start på ny uke 🌷

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

Hæ, er det ikke lov å dyrke selv?

Nå om dagen driver vi og fikser opp ute, vi henter ned stæsj fra loftet, boden og tar ut fra kjøkkenet det som skal være i utekjøkkenet. Det blir veldig fint og når man føler at man har nailet det med planter og lykter så er det moro å dele på både blogg og mystory på instagram. Sistnevnte ble brukt i går og med litt effekter oppi kaffekoppen fikk jeg laget et fint bilde. Dette får jeg bra respons på tenkte jeg, og det fikk jeg også.

 

Så begynte meldinger å dukke opp, “Så tøft, stilig bilde”. Andre var spørsmål om hvilken plante jeg hadde. Stolt fortalte jeg at den var kjøpt på rusta eller hvor det nå enn var. Men at de helt sikkert ikke hadde den lenger, for det er et par år siden jeg har kjøpt dem. Jeg antok at spørsmålet kom fordi noen kunne tenke seg en slik, men der tok jeg jammen meg feil.

Først så tenkte jeg Hæ?? Jeg skjønte ikke helt og syns det faktisk var en litt frekk kommentar. Men så dukket det opp enda flere meldinger og jeg forsto at denne planta ser ut som en hasjplante. Kanskje vurdere å bytte ut den andre som jeg har satt på badet til barna da.  

 

 

Jeg måtte le, er det mulig!! Jeg har jo ikke peiling på slikt, men jeg kan si med sikkerhet at jeg IKKE dyrker hasj i hagen. Og at planten er kunstig og at jeg har flere av de. Kanskje det var derfor så mange spurte hva slags plante dette var i fjor også da. Vel, man kan ikke vite alt, men moro å lære. Nå som jeg vet, så svarer jeg bare: “Hæ, er det ikke lov å dyrke selv?”

Ha en nydelig søndag, det skal jeg og mine uekte hasjplanter. Men ja, jeg ser likheten selv nå etter litt googling.

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg må slutte med å tvile på meg

Når jeg innimellom slaga begynner å tenke over hva jeg skriver så stokker det seg helt for meg. Stort sett så bare skriver jeg det som faller meg inn, men noen ganger så begynner tankene å gå. Som for eksempel “har jeg kjedelig innhold”, “hvor interessant er det å lese om dagen min liksom”. “Kan jeg skrive det jeg nettopp skrev”, “har jeg fortalt dette før tro”. Ja, dere skjønner hva jeg mener. Det verste jeg kan gjøre er å begynne sånn, for da kommer tvilen på meg selv ekstremt fort. Det er jo bare å skrive det jeg føler for, så jeg må slutte med å tvile på meg selv og det jeg skriver og deler.

 

Jeg skriver jo fordi jeg liker det, men jeg liker at dere liker det jeg skriver også. Det er ikke bare bare innimellom, og det skal ikke mer til enn en liten tanke på det før jeg begynner å skrive og slette, skrive og slette. Heldigvis skjer det ikke ofte og som regel går fingrene over tastaturet uten en eneste tanke før jeg er ferdig med hele innlegget. Det er slik det skal være.

 

Herlighet for en fin dag det har vært i dag, jeg har fått litt orden i utekjøkkenet, jeg har beiset og vi har grillet. Kan ikke bli mye bedre enn det på en solrik lørdag. Fargen jeg har beiset med er jo samme som gulvet, men treverket rundt bassenger er ikke like eksponert for sol slik som resten. Det er no’ dritt, for da blir ikke fargen slik jeg vil ha den, men det er bare slik det må bli og jeg kommer nok til å like det etter hvert. I fjor så ble jo leveggene mye mørkere enn gulvet og jeg trodde ikke jeg skulle bli vant til det. I år har jeg ikke tenkt over det før akkurat i dette sekund, så det går nok veldig fint. Det er tross alt fjorårets materiale også, så om noen år har det jevnet seg ut.

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

Sånn er det jo bare

Dagen i dag har flydd raskere enn en vandrefalk og den flyr fort skal jeg love deg. Føler nesten som om at jeg nettopp sto opp jo, men jeg regner med at den har gått så fort unna fordi at jeg har gjort noe i hele dag. En fin dag rett og slett, en varm og innholdsrik dag. I morgen skal jeg i gang med å vaske huset ganske tidlig, prøve å få det gjort mens Rune er borte. Det er enklere å være effektiv når jeg har stua for meg selv, sånn er det jo bare.

 

I dag hadde jeg en “date” med nabo’n, vi møttes på Rusta og fikk kjøpt inn litt såper, shampo’er og litt munnbind. Hun er like glad i duppeditter som meg så det er jo perfekt. Jeg elsker Rusta, der koser jeg meg masse. Kunne sikkert kommet ut med både en og to stappfulle handlekurver, men det skjedde så klart ikke. Men de har så utrolig mye fine ting til å ha ute og noe skal jeg ha i løpet av våren, men får vente litt til.

 

Jeg tror jeg har bestemt meg for å beise treverket rundt bassenget i år, det er greit å få det gjort før det fylles og jeg har jo beis klar. Kanskje det er en jobb for en av de nærmeste dagene, det er jo tross alt ikke noe regn i sikte. Ikke tar det lange tiden heller egentlig, så det skal jeg satse på å få gjort. Jeg tror det vil bli bra selv om at treverket der er nyere enn resten av verandaen.

Ønsker dere en fin helg

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞