Å sende ordene sine ut i den store vide nettverden

Vi som blogger skriver jo fordi vi liker å skrive pluss at det er så klart gøy å nå ut til andre. Kanskje med et budskap, et tips, en historie, noe fra hverdagen, noe man lager eller en morsom historie. Alt som faller en blogger inn skrives det om, det er liksom blitt sånn at hvis noe skjer i livet så tenker i hvert fall jeg at det må jeg skrive om. At noen leser det en skriver er jo så klart det beste med å sende ordene sine ut i den store vide nettverden.

 

Det var så moro i går med innlegget jeg la ut i går og at det ga så mye respons. 164 delinger er ikke daglig kost for meg, men det gjorde meg altså så glad. Det var så hyggelig at jeg la meg med et smil om munnen. TAKK for at dere leser mine ord.

 

Jeg fikk mange fine meldinger og jeg må jo si at det er litt ekstra gøy da, spesielt siden det inneholdt noe jeg virkelig er stolt over og hadde gledet meg til å dele. I dag så har vi satt i gang prosjekt vask, rens og klargjørelse av basseng og nedre del av terrassen. Det er ikke gjort i en fei og som alltid så blir det fylle opp, lense ut, fylle opp og lense ut. Sjekke slanger, koblinger og lekkasjer. Ting tar tid, men det blir bra til slutt.

Ønsker dere en strålende helg alle sammen

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

Dette har vi lagd selv og jeg er så utrolig fornøyd!

I ca 4 år har vi planlagt å lage sofa oppe på terrassen, men hvert år har andre ting frista mer. I år slo vi til og satte planene til verks og nå kan jeg ikke skjønne hvorfor det har tatt oss så lang tid. Ekstra stas er det nå når det så å si er helt komplett. Nå gjenstår det bare småtteri som et par ekstra puter på høyre side, men nå kunne jeg ikke vente lenger og i dag har jeg stylet litt.

Vi startet med et tomt område, så tegnet vi planen på et ark. Materialer hadde vi liggende, underlaget forsterket vi under bygging (for et evt boblebad) så det var i boks for det tunge bordet.

Jeg er skikkelig fornøyd og vi klapper hverandre på skuldra for dette. Det beste er at planen som var i hodet er nå en krok vi skal kose oss masse i og det ser ut akkurat sånn jeg så det for meg. Altså min mann kan sier jeg bare og dette er noe han virkelig fortjener skryt for, for han har stort sett gjort ALL byggingen selv. Jeg har hjulpet til litt, men mest av alt har jeg planlagt, tegnet, beiset og stylet.

Her kommer det et bildedryss fra start til slutt på prosjektet som jeg er så forelska i nå!

Så til det endelige resultatet som jeg gleder meg til å vise dere, jeg vet det er noen som venter på å se det. Jeg har fått noen meldinger om prosjektet ble lagt på is eller om vi hadde gitt opp. Nei, det skjer ikke! På høyre side der den hvite hylla er kommer det en svart dobbel hylle slik som den ved utekjøkkenet.

Det gjenstår også å bygge en bordplate som skal ligge på innsiden av steinene der, det er jo ikke hver dag det skal brennes bål der så da er det kjekt å kunne legge et lokk på. Nå gleder vi oss bare til å ta dette i bruk og jeg håper du som jeg syns vi har vært litt flinke  ❤🤞

Ha en fin kveld 😍

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

 

 

Det er sommerhytta sin skyld!

I dag bestemte vi oss for å dra tidlig til byen, vi skulle shoppe litt med gavekort vi hadde liggende som måtte bli brukt nå. Skulle vært gjort for lengst, men det har jo vært stengt en stund så nå var det på tide å ta turen. Koselig med byturer innimellom, men vi passa på å være på Amfi til åpningstid klokka 09 og på xxl klokka 10. Corona eller ei så er det helt greit for meg å være på kjøpesenter når det ikke er fylt av folk.

 

Vi fikk handlet masse, blant annet pynteputer til den nye sofaen ute. Gleder meg så til å style ute, men så klart kom jo regnet når den var et strøk beis på ytterste bordet unna ferdig. Så da er det bare å vente på go’vær før jeg kan gjøre noe med det.

 

Etter litt samtaler her hjemme om alt og ingenting har vi kommet frem til at det er en ting til vi vil gjøre der ute på terrassen vår. Og det er sommerhytta sin skyld! Vi sa det nesten i kor når vi så på det at en slik en trengte vi her også. Skal vise dere etterhvert. Jeg er bare så utrolig glad og takknemlig for at jeg er sammen med en mann som tenker som meg og som også liker å lage ting. Da er det jo lekende lett å få det gjort også. Det er moro! Håper dere har fine dager, er friske å raske og nyter livet.

Ha en fin kveld ❤

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

Fy søren som jeg nyter det

Noen ganger så er det litt vanskelig å komme i gang når man i utgangspunktet har bestemt seg for å ta en skikkelig rundvask av et rom. Men etter at jeg fikk slengt i meg en ibux etter tannlegen så heiv jeg meg rundt. Nå har jeg fått orden overalt, det skinner fra tipp til tå og fy søren som jeg nyter det. Det fortjener en iskaffe mens jeg skriver syns jeg, bruker veldig sjeldent å drikke det så seint egentlig da. Men, har ikke hatt tid tidligere.

 

I morgen skal jeg gå løs på soverommet og det gleder jeg meg til! Det føles ihvertfall sånn nå så det beste hadde kanskje vært å satt i gang med en gang. Vi får se om det frister like mye når jeg er ferdig med dette, kan ikke tenke meg det faktisk, frister mer med litt sommerhytta sammen med Rune før natta.

 

Vi har kommet inn i en fin rytme med å legge oss i 23 ish tiden, vi er jo begge nattugler og liker å sitte oppe lenge. Men jeg trives godt med å legge meg tidligere slik at hvis jeg våkner tidlig så har jeg likevel sovet lenge. I dag var vi begge to oppe før seks og jeg syns faktisk det er veldig koselig med slike morgener der vi begge er oppe tidlig. Han er ikke helt enig for han liker å sove lenger enn det, men en gang iblant er det helt ok for han også. Liker du sene kvelder?

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

 

 

Jeg vet jo at jeg overlever!

I morgen skulle jeg egentlig ha lunsj her med mine venninner som jeg savner så å være med. Men pga regn må det vente, det var så trist syns jeg, men det planlegges en ny dag så fort sola skinner igjen. Jeg vet at man kan være inne hjemme og at det er lov, men jeg tar bare ikke sjansen på det riktig enda. Så da er det bare å være tålmodig å vente til bedre tider på den delen, men ute kan vi også kose oss på solskinnsdager.

 

I dag så skal jeg til tannlegen og rotfylle, jeg kan ikke si jeg gleder meg. Men det jeg kan si er at jeg er ikke nervøs og jeg gruer meg ikke, det er litt av en forbedring. Sov til og med godt i natt og det gjør meg glad at jeg har sluppet å bekymre meg denne gang. Jeg vet jo at jeg overlever!

 

Ellers så skal jeg vaske mitt hobbyrom etterpå, fra topp til tå og jeg skal organisere i alle ting der inne. Det ser jeg frem til for nå er det litt ting overalt og da mister jeg oversikten. Alle klær er vasket, alle rom er ellers ryddet så jeg kan konsentrere meg om kun det rommet i dag. Kanskje det er greit at man har regnværsdager, slik at huset slipper å “forfalle” innvendig.

Ha en strålende dag

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

Blod, svette og tårer

Dagen i dag har vært helt motsatt enn dagene før, i dag har alt gått i et rolig tempo for min del. Rydda litt både ute og inne mens Rune gjorde ferdig siste rest. Og pga regnet som skal komme de neste dagene måtte jeg få slengt på resten av beisen selv om at det fristet utrolig lite. Nå skal det rett og slett bli godt med et par dager hvor ikke noe må gjøres. Det kjennes at man blir sliten etter en intens uke, det skal være sikkert og visst.

 

Men en ting er sikkert og det er at det er verdt blod, svette og tårer. Ble ikke så mye av det siste, men litt av det andre.

 

Snart er det plantetid og det gleder jeg meg så til, det er så koselig å få blomster på plass. Pottene er klare, men temperaturen tilsier at jeg må vente litt. Vil jo ikke at de skal visne og dø med en gang! Men tror jeg skal få kjøpt inn litt til helgen, da er det meldt 9-10 g på natta så da går det kanskje. Igjen så vil jeg anbefale 5 tunge blomst, den er så lettstelt, fin og vokser seg stor og fin. Ikke sant?

 

Håper DU har det bra og har fått en bra start på uka ❤

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

Det kan vente…….. litt!

Det var så utrolig godt å legge seg i går kveld og innen klokka var halv tolv sov vi begge to. Jeg tror jeg brukte max 3 minutter på å sovne faktisk. I dag var det egentlig deilig å stå opp til litt overskyet start på dagen for da kunne jeg legge meg på sofaen når Rune dro på golf’ing, slappe av litt å se på serier (som i mitt tilfelle betydde å sove i 3 timer!!). Selv om jeg sto opp halv sju så trodde jeg at jeg skulle klare å se litt på tv da, men sovna som en stein jeg.

 

Vi har enda ikke begynt å gjøre noe i dag og jeg liker det, det ligger en og sover ute på solsenga og jeg skal IKKE vekke han. I utgangspunktet gikk vi ut for å planlegge litt rydding, men det kan vente…….. litt!

 

Tirsdag og Onsdag er det meldt skikkelig regnvær så beising må bli ferdig senest i morgen. Det er ikke mye som er igjen, så kanskje jeg gjør det i dag. Nå ser jeg frem til å legge fra meg kosten og ikke beise mer på en stund. Og det er litt kjipt at det fremover ikke er noe vær til å nyte det vi har bygget, men en ting jeg vet er at den tiden kommer. Den kommer bare ikke riktig enda. I mellomtiden er det andre ting å gjøre, så kos skal vi ha det uansett.

Håper du har en fin søndag ❤

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

Er det greit å si?

Det er 1.mai i dag, men her i nabolaget har det blitt jobba hele dagen med saging, hamring og bygging. Så at vi startet med saging gjør ikke noe så lenge 3/5 gjør det. Satte ikke i gang før utpå formiddagen da for litt hensyn må man jo ta syns jeg. Det er godt å se fremgangen på prosjektet vårt og jeg kan si at i dag ble vi nesten ferdig og det blir så bra.

 

Jeg må si jeg syns vi er litt flinke og jeg er litt stolt av oss. Er det greit å si? 

 

Rune brukte et par timer på torsdag med å mure opp bunnen på bordet, men på fredag rev vi det ned igjen. Det ble ikke pent og muren ville ikke ta tak om du skjønner. Så vi startet på nytt med andre steiner og det ble perfekt. Vi følte at det var viktig at det var skikkelig solid og stødig så da ble vi enige om å gjøre det sånn. Det ble noen timer med unødvendig arbeid først, men sånn er det noen ganger.

Vi manglet noen meter med materiale for å få ferdig bordplata, men det får vi ikke gjort noe med før på mandag og nå syns vi det var helt ok. I morgen så skal det IKKE bygges for den dagen skal gå til litt opprydding ute og litt avslapping. Det skal bli så deilig og det gleder vi oss veldig til, vi kjenner begge to at vi er litt slitne nå. Det har gått i et i flere dager så en dag fri er velfortjent.

 

Håper nesten at Rune sier at vi ikke orker å rydde i morgen, akkurat nå frister det veldig lite.

 

I ettermiddag fikk vi besøk av et vennepar fra Sandefjord, det var så utrolig hyggelig for det er så lenge siden vi har sett dem. De kom med de vakreste blomstene til Rune siden han har hatt bursdag. Hun er bestandig så flink med slike ting og det settes så stor pris på. Gleder meg til vi skal treffes mer, savner å henge med mine venner så jeg skulle ønske det var sommer helt til covid’en stakk!

Ha en god kveld videre 😊

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

Jeg er sterkere enn det!

Gjennom hele denne pandemien så har jeg vært forsiktig, jeg har ikke vært på kjøpesenter, jeg har ikke vært på fest, jeg har ikke være noe særlig med venner. Altså med andre ord så har jeg vært MYE hjemme, jeg er i risikogruppa og vi har barn i risikogruppa her så vi har ikke tatt noen sjanser. De siste dagene har jeg tenkt litt på om denne tiden gjør/har gjort meg godt eller vondt med tanke på sosial angst. Jeg tror at jeg aldri vil komme tilbake til der jeg en gang var ang dette, men tanken på å skulle være ørten mennesker på en plass gjør meg litt tankefull nå.

 

Meldingen fra kommunen om vaksine har kommet, jeg venter bare på time. Jeg er litt usikker på hva jeg tenker om den, men vil så klart ta den. Jeg tror vi alle er klare for en normal hverdag igjen, spørsmålet jeg stiller meg selv er hvordan vil en normal hverdag bli etter dette? Har verden forandret seg for alltid, er håndsprit en del av livet nå. Jeg føler at det blir evt veldig rart å IKKE bruke det, det har jo blitt en vane.

 

Jeg gleder meg til å reise på besøk til mine venner uten å være redd for dette, jeg gleder meg til å være med hele familien på en gang. Men, gleder jeg meg til en fullpakka restaurant eller kjøpesenter, det er jeg usikker på. Jeg kjenner en klump i magen ved tanken og det gjør meg litt engstelig. Samtidig så tenker jeg at jeg vil aldri ta slike ting for gitt lenger så jeg har blanda følelser. Så fort jeg kan så må jeg bare ut, komme meg over denne tanken og begynne å leve igjen. Uansett utfall, så skal ikke dette vinne over meg, jeg er sterkere enn det!

Ha en fin 1.mai 🌷

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞