All over the place!

Jeg får bare innrømme det, jeg er treig på morgenen! Noen må jo være det også, så jeg tar en for laget. Det tar tid å komme i gang, skal alltid bare først før jeg gjør det jeg faktisk skal. Må jo lese litt blogger, se over nyhetene, instagram, snap, tiktok og skrive innlegg først. Ting tar tid rett og slett. Dere vet nok sikkert hvor lenge man kan bli sittende når man først setter i gang. Vel, i dag så er det ikke fullt så varmt ute, i hvert fall ikke her i skyggen.

 

Det kan godt hende meningen er en annen når jeg går ut i sola for å beise, men det er i så fall bare godt. På med musikken, arbeidsklærne og finne frem penslene, nu skal det jobbes på.

 

For å fortelle hvor all over the place jeg kan være så har jeg nå beiset i et par timer midt i innlegget. Enda godt jeg ikke har deadline på innlegga mine. Men, jeg har kost meg med det og det blir så bra! Gleder meg til å vise resultatet jeg da. Nei nå skal jeg avslutte og komme meg i farta igjen, håper jeg ikke er alene om å gjøre litt her og der innimellom. Ha en strålende dag alle sammen og vær den du er. Og vet du hva, det ER varmt i sola.

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg