Bare noen tanker

Veldig fornøyd etter en perfekt helg, denne helgen har vært fylt med alt, fest, avslapping, besøk og et knallvær. Nå er jeg klar for ny uke, og tenk at det er en uke igjen til skolestart. Altså begynte ikke ferien nettopp? Jaja, tiden går fort, det har den alltid gjort og det kommer den sikkert til å fortsette med. I morgen begynner Rune på jobb igjen og hverdagen går mot det “normale”. Ihvertfall enn så lenge, håper bare inderlig at det fortsetter slik det er i byen vår, lite smitte, men jeg har mine tvil.

 

Det er nesten som at noen kjemper det de kan for å slukke flammen på bålet, samtidig er det noen som heller bensin på for å blusse det opp igjen. Skjerpings!

 

Nok om det tema, husker dere i sommer da jeg plantet den femblad blomsten, 3 små blomster i en potte. Jeg så klart skeptisk da, men Mamma har forsøkt å fortelle meg det hundre ganger at de blir store, tette og fine, men det tar tid før jeg hører etter. Men fy søren så fin og fyldig denne blomsten har blitt, det eneste jeg har gjort med den er å vanne den og gi den litt gjødsel en gang og se denne forskjellen på litt over 1 måned.Den henger langt nedover potten og er et blikkfang på verandaen syns jeg, anbefales for de som ikke har så “grønne” fingre. Det ble litt blanda drops i dette innlegget, men slik er det bare noen ganger.

 

Ha en fin kveld videre og en god natt🌸

 

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg