Byen vår taper jo masse penger på dette…

Etter at steinraset gikk på E-18 i Larvik så har veien vært stengt og køene er uendelige gjennom byen. Noe som gjør at butikker i byen taper endel penger når det er lettere for oss beboere i område å kjøre til Sandefjord på shopping til jul enn å dra til vår egen by Larvik. Var i dag inne på øya og køen sto i alle retninger, så det er jo uaktuelt å kjøre inn til byen hvis man ikke må, det er jo veldig synd for den lille byen vår, så jeg håper arbeidet går fort. I dag pågår sprengning av fjellet ved raset og jeg håper virkelig dette blir sikret litt mer enn nødvendig for slike ting skal jo bare ikke skje. Og det er jo bare så utrolig flaks at ingen biler kjørte forbi når dette raset gikk. Der det vanligvis er jevn trafikk var det tomt for biler akkurat da. Og det er jo bare helt fantastisk, for hvis dette hadde skjedd i rushtrafikken så kunne mange liv gått tapt.

Jeg skjønner ikke at slike ting kan skje gang på gang i dette landet vårt. Har vi ikke noe som heter fjellsikring her i landet? NÅ skal det sikres, etter at det har skjedd. Og slikt skjer jo flere ganger i året rundt omkring, hvorfor ikke sikre skikkelig før en ulykke inntreffer. Vegvesenet og de som jobber med fjellsikring vet jo at dette forekommer, så hvorfor ikke forebygge katastrofer. Ihvertfall på strekninger der fjell er inntil en hovedvei.

Håper ihvertfall jobben blir gjort skikkelig nå og at E-18 åpner snart, så omsetningen for butikkene ikke ødelegges for eiere denne julen og at vi som trafikanter på den strekningen kan føle oss trygge.

Ha en fin tirsdag videre.
gessele-font
Følg meg gjerne på Instagram og Facebook også ❤

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg