Da får man bilde av seg smurt utover forsidene..

Her i landet så har vi tydeligvis ekstremt mange overgripere, nyhetene blir jo aldri tom for dette. Det dukker stadig opp nye saker og det er skremmende å lese om. Hvis de blir dømt og soner en dom så får de jo på en måte leve i skjul etterpå. Kanskje en arbeidsgiver får beskjed om at søkeren tidligere er dømt for overgrep, men hva med nabolag? Hvorfor i all verden er det ikke slik som i Usa her i landet? Alle pedofile overgripere burde vært listet opp slik at man kan sjekke nabolaget man eventuelt skal flytte til før man flytter dit. For hvem vil ta med seg ungene sine i et boligfelt med en eller flere pedofile overgripere? INGEN.

Jeg mener ikke at man skal henge ut enkeltpersoner, men at man har en plass man kan forhøre seg om det befinner seg dømte/anmeldte pedofile, det burde det absolutt ha vært. De lever jo fritt etter sonet dom eller i påvente av soning hvis de i det hele tatt blir dømt da. Hva de har gjort blir gjemt for omverdenen, og naboer vet ingenting. En barnefamilie har jo ikke lyst å kanskje omgåes en overgriper. Se på denne personen som et hyggelig menneske de KANSKJE kan stole på når det kommer til barna sine. Skal man ikke prøve å få slutt på dette? Da burde ihvertfall de som er ferdig sonet eller venter på å sone bli merket på et vis.

Lekeplassen burde være et trygt sted.

Neida, her i landet så blir alle slags overgripere skånet, med streng taushetsplikt fra myndighetene rundt omkring. Men hvis du gjør underslag på jobben din eller hopper over å betale moms og skatt, da får man bilde av seg smurt utover forsidene med fullt navn og tilhørighet. Kanskje det hadde vært mer lønnsomt å brukt blekket på å notere ned navnene på de vi ikke vil ha ute i samfunnet vårt sammen med våre barn. Det er så mange der ute at jeg blir helt kvalm over antallet slike mennesker. Foreldre rundt omkring liker at ungene er ute å leker og ikke bare sitter med nesa i skjermen hele døgnet, og da er det godt å vite at de kan puste godt når de faktisk er ute.

Man burde vite at lekeplassen er et trygt sted for unger å ferdes, man burde vite at veien til skolen er trygg. Så klart læres det bort til barna hva som er viktig å passe seg for når man ferdes rundt omkring. Men med så mange utspekulerte mennesker så er det vanskelig å vite hva man faktisk burde lære dem. Man vil jo ikke at alle barn skal være skeptiske til alt de møter på sin vei heller. Og nettopp derfor er min mening at man burde kunne henvende seg en plass og finne ut om det finnes en registrert overgriper i et nabolag man planlegger å bosette seg i. Da kan man ihvertfall velge selv om man vil bo der eller ei.

Det er ihvertfall min mening. Alle mennesker fortjener å føle seg så trygge de kan ❤

gessele-font

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg