Den lukten, den følelsen. Det er helt fantastisk..

Dagen i dag har stort sett blitt tilbrakt inne på mitt rom hobby/kontor der jeg har drevet med litt forskjellig. Noe papirarbeid, noe fondant figurer og litt nettsurfing etter fine farger til veggene. Jeg kunne tenkt meg å malt soverommet i en litt mer dempet farge enn den kritthvite som er der nå. Jeg fant en farge som hadde blitt så utrolig fin der, det var rett og slett bare lekkert. Det var forresten resten av dette nybygget i Sandefjord også. Se her.

Jeg kan mange ganger sitte å drømme meg litt bort i nybygg, for jeg har bodd i helt nye hus 2 ganger før. Og den lukten, den følelsen og den kriblingen i kroppen når man flytter inn i noe helt nytt er så fantastisk. Og hvis vi en gang i fremtiden skal flytte herfra så ønsker jeg meg helt ny leilighet om det er mulig. Det gjenstår å se, enn så lenge har vi det helt perfekt her vi er.

 

Med utsikt over havet og lyset fra byen… perfekt

 

Finner også mye inspirasjon inne på finn både til interiør og til gjenbruk av møbler. Gammelt for deg, nytt for meg. Jeg liker å se muligheter med interiør, for det går an å male og gjøre gammelt nytt. Og veldig mye som selges der kan jo faktisk bli ganske så fint med et strøk maling eller to. Slik som denne, den var sølv og nu er den svart. Jeg kjøpte ikke denne på finn, men jeg tenkte at istedet for å selge og kjøpe nytt så hvorfor ikke.

Det ble jo så godt som nytt og den holder seg veldig bra enda for det er en god stund siden jeg gjorde dette både med denne og et bord, det kan du se her.

honey-script-font

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook også ❤

 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg