Det er vanskelig å få han til å innrømme det

I går tok jeg meg helt fri fra bloggen, jeg fokuserte 100 % på å få ferdig siste finish på prosjekt nr ørten. Så det ble beising i 7 timer før jeg rett og slett kastet meg ut i bassenget for sesongens første bad. På fredag dukket det opp en melding fra naboen om vi ville komme og spise hos dem på lørdag kveld. Så da laget vi oss en deadline slik at vi ble ferdige i god tid før vi skulle være der.

Prosjektet

Rune har i et par år planlagt tak over sittebenken nede på verandaen, nå satte vi oss ned og tegnet dette. Planen hans var jeg litt uenig, men jeg bestemte meg for “trekke meg tilbake” og la han følge sin plan. Det var dette prosjektet som førte til dette innlegget. Men, jeg måtte komme med en innvending og si min mening noe som førte til at det ble forandringer.

 

❤❤❤

 

Jeg vet at Rune innerst inne var enig (ellers hadde han aldri forandret det), men det er vanskelig å få han til å innrømme det. Når jeg spør om han er glad for at jeg sa det jeg sa sier han “Nei, det er jeg ikke med et godt smil om munnen”.  Det ble i hvert fall kjempefint, nå mangler bare selve taket! Det kommer om ikke så altfor lenge. Godt å ha en plass man kan være ute selv om at det regner.

Lørdagskvelden

Vi var ferdige i 17.30 tiden i går, så etter et bad så dusjet jeg og tok på meg litt sminke. Det var nesten litt rart å sminke seg igjen, jeg kan nesten ikke huske sist faktisk. Men det var godt å føle seg litt ekstra fresh til en forandring. Vi har ikke vært med på NOE som involverer mer enn nok personer til at det går an å holde avstand gjennom hele pandemien. Så ca 2 andre enn oss selv vil jeg si bortsett fra lunsj med jentene ute her hos meg her om dagen. Vi har hensyn vi må ta til andre i vår husstand, så vi har vært ganske strenge på det området.

 

Tror den flaska med prosecco ble kjøpt til jul, så det var på tide og sprette den

 

Så i går kveld tok jeg med meg boblene mine, gikk til dekket bord og vi fikk bare alt servert. Fantastisk vertskap! For en nydelig mat, dessert og selskap. Vi er jammen meg heldige som har så flotte naboer. Vi spilte spill i flere timer, vi skravla og lo. Og når vi kom hjem og la oss så tok det vel ca 3 sekunder før vi begge bare sovna rett ut. Ikke av alkoholen, den merka ikke jeg ihvertfall, men jeg var sliten etter dagens innsats kan man si. Det er jeg egentlig enda, så dagen i dag skal brukes på restitusjon det er en ting som er helt sikkert.

Håper dere har hatt en fin helg så langt og fortsetter med det ❤

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg