Det er vanskelig

I dag er jeg i gang med full opprydding i garderoben, nå skal alt som ikke brukes ut. Når jeg er ferdig med det så skal jeg få inn noe nytt. Jeg trenger virkelig en oppfriskning i klær for å si det sånn. Jeg liker ikke å kaste ting, jeg finner alltid en grunn til å beholde ting jeg har. Det kunne jo hende at jeg kan bruke det en eller annen gang. Men med mye har en eller annen gang aldri kommet.

 

Jeg skal også gå igjennom alle hyllene og smykkeseksjonen, det skal bli så deilig å få skikkelig orden. Jeg må jo si jeg har litt orden fra før, men det er fort gjort at man bare legger ting inn i en hylle der det ikke skal være. Og det liker jeg egentlig ikke å gjøre, men gjør det fordet. Inne på mitt hobbyrom skal jeg også ta en skikkelig rens, vaske fra topp til tå og kaste det som ikke trenger å bare være der for å ta plass.

 

Det er vanskelig å kvitte seg med ting man kanskje trenger en dag….. !! 

 

I går kjørte vi til Tønsberg for å hente et baderomsskap for mamma som vi fant via finn. En ting er i hvert fall sikkert og det er at det er viktig å få bilder av det faktiske skapet enn å gå ut ifra at annonsen stemmer. «Helt nytt ikea skap selges» sto det. Vel, helt nytt var det ikke da det faktisk var brukt. Men selger var hyggelig og skjønte at annonsen var litt misledende og det var jo bra. Viktig å be om bilder.

 

Håper dagen i går ga dere mange smil og at kjærligheten blomstret litt ekstra, både for kjæreste og alle mammaer. Vår dag var kjempefin og nå er jeg klar for en ny uke. Det er meldt en del snø de nærmeste dagene og når plussgradene, regnet og sørpa kommer etter det angrer jeg nok på at jeg har klaget på kuldegradene. En ting jeg kan si helt sikkert er at jeg GLEDER meg til vår og sommer.

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg