Det gir livet skikkelig mening på en måte

Nå har jeg satt meg ned et lite øyeblikk før jeg skal i gang med kveldens plikter. Dager som i dag, ahhh jeg har ikke ord. Jeg har kost meg så mye at jeg sitter her ute nå og bare smiler. I dag har vi hatt en hel dag ved bassenget, med koselig besøk og masse bading og lek. ALLE har vært ute og alle har kost seg. Det er så utrolig hyggelig når man har slike familiedager, det gir livet skikkelig mening på en måte. Ikke at det ikke har mening ellers, men jeg er sikker på dere skjønner hva jeg mener. Latter, plasking, grilling, badeleker, badeballer, rot og våte håndklær. Perfekt dag i mine øyne!

 

Jeg var redd for at været skulle svikte i dag da det plutselig ble overskyet i dag tidlig, men heldigvis så forsvant det like fort som det kom. 

 

Tidligere i dag fikk jeg også kaffebesøk av ei venninne, hyggelig som alltid. Nå er jeg bare fornøyd og har blitt ganske så sommerbrun i dag også. Solfaktor 30 var på og solfaktor 50 i ansikt, det er viktig å beskytte seg i denne solen. I morgen blir det en ny fin dag, med nytt besøk av min kjære niese. Det gleder jeg meg til, nå er det lenge siden sist vi var sammen. Varmen skal visst bli enda høyere i morgen, men det blir fint. Ny solrik dag, nye minner skal skapes og reker skal serveres til de som ønsker det. Sommeren er virkelig herlig altså, denne sommeren spesielt har jeg gledet meg til ekstra mye til. Har du hatt en fin dag?

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

 

8 kommentarer

Siste innlegg