Det kan vente…….. litt!

Det var så utrolig godt å legge seg i går kveld og innen klokka var halv tolv sov vi begge to. Jeg tror jeg brukte max 3 minutter på å sovne faktisk. I dag var det egentlig deilig å stå opp til litt overskyet start på dagen for da kunne jeg legge meg på sofaen når Rune dro på golf’ing, slappe av litt å se på serier (som i mitt tilfelle betydde å sove i 3 timer!!). Selv om jeg sto opp halv sju så trodde jeg at jeg skulle klare å se litt på tv da, men sovna som en stein jeg.

 

Vi har enda ikke begynt å gjøre noe i dag og jeg liker det, det ligger en og sover ute på solsenga og jeg skal IKKE vekke han. I utgangspunktet gikk vi ut for å planlegge litt rydding, men det kan vente…….. litt!

 

Tirsdag og Onsdag er det meldt skikkelig regnvær så beising må bli ferdig senest i morgen. Det er ikke mye som er igjen, så kanskje jeg gjør det i dag. Nå ser jeg frem til å legge fra meg kosten og ikke beise mer på en stund. Og det er litt kjipt at det fremover ikke er noe vær til å nyte det vi har bygget, men en ting jeg vet er at den tiden kommer. Den kommer bare ikke riktig enda. I mellomtiden er det andre ting å gjøre, så kos skal vi ha det uansett.

Håper du har en fin søndag ❤

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg