Det skjer ikke

I går fant jeg endelig skjellet jeg har leitet lenge etter (les et par dager). Det er bare så fint syns jeg og gjorde seg fint akkurat der jeg hadde planer om å ha det. Det bakerste snakker jeg om, det hadde de på jysk. Herlighet, i dag sov jeg til 10.30, det kan jeg ikke huske har skjedd på MANGE år, men godt var det. I går så hadde jeg så mye å gjøre at jeg ikke fikk blogget, men som vi vet så er det sånn innimellom. I dag nytes sommeren på sitt beste, fytti det er varmt og godt.

Planen i dag er ikke veldig mye annet enn at jeg må nok bade litt, det er jo for varmt til å gjøre så mye annet. Men dette har jeg lengtet etter, håpet på og derfor skal det nytes til det fulle. Jeg er veldig glad for at det er skyggeplasser rundt omkring uten at jeg klager på været, for det skjer ikke. Men selv for en som elsker varme så må det skygge til innimellom, nå er det 45 grader i sola her.

 

Håper at dere har det fint og nyter sommeren like mye som jeg gjør

 

Nå kom mamma med lunsj til oss, så hyggelig. For min del så blir det frokost faktisk for jeg er nemlig elendig på å lage meg mat når jeg er alene hjemme. Så det skal bli godt å få hjem familien min i dag, nå har de vært lenge nok borte syns jeg. Savner dem når de er borte, men noen ganger så er det dessverre slik at de må dra alene. Viktigste er at de har kost seg masse på hytta.

NYT LIVET

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

 

 

8 kommentarer

Siste innlegg