Du er her for å være DEG, ikke for å være det noen andre vil du skal være!!

Det finnes ingen dårlige mennesker, alle er flinke på sin måte. Det er bare det at noen engasjerer mer enn andre og slik er det jo med alt her i verden. Som de ansatte på en bensinstasjon, servitøren på restauranten, personen du møter i resepsjonen på hotellet osv. Personlighet har mye å si og noen mennesker får den frem bedre enn andre og man får en god oppfatning av det menneske. Det betyr ikke at personen som kanskje gjør samme jobb er en dårligere person eller gjør en dårligere jobb for det selv om at vi som kunder ikke får en god tone med dem. Man kan ikke komme på bølgelengde med alle mennesker her i verden, sånn fungerer det ikke.

Noen mennesker er hyggeligere enn andre når man kommer inn i en butikk. For eksempel så merker man fort hvem som er seg selv og det er de man fort får en kjemi med. For det synes utrolig godt på de menneskene som prøver litt for hardt, de som kanskje er litt over gjennomsnittet service innstilt og nesten snakker til deg som om at de har en mal å lese fra. Det er jo bare irriterende syns jeg da. “Heisann Heisann, hvordan har dagen din vært? Skulle du behøve noe hjelp så er jeg her for å hjelpe deg.” Hyggelige ord, men når du pent takker nei og sier du gjerne vil se deg litt rundt og hører bak deg til neste kunde: “Heisann Heisann, hvordan har dagen din vært? Skulle du behøve noe hjelp så er jeg her for å hjelpe deg?” Da er man ikke seg selv og snakker til kunden bare fordi at man må føler jeg.

Du er her for å være DEG, ikke for å være det noen andre vil du skal være!!

Personligheten kommer godt frem i oss bloggere også. Noen skriver godt, men vanskelig. Enkelte skriver godt og med en tekst som er lett å komme seg igjennom, fordi man klarer å lese det som er skrevet i samme flyt som skaperen har tenkt ordene. Og det er noen tekster som er vanskelige å komme seg igjennom. Det er lett å “se” personen som har skrevet og man får en slags oppfatning om hvordan menneske bak innleggene er. Her også merker man fort hvem som er seg selv og ikke. Noen engasjerer mer enn andre, men det betyr ikke at de som ikke engasjerer like mye ikke skriver godt nok. Mennesker er forskjellige, noen liker det enkle, andre liker det som er litt mer innvikla. Og noen liker at man rett og slett skriver som man snakker.

Ingen burde føle seg dårligere i jobben de gjør selv om at en kollega eller en medblogger får mer oppmerksomhet enn deg selv, så lenge man gjør jobben sin så godt man kan og utfører det målet du eller din arbeidsgiver har gitt deg så har du gjort det bra. Vær deg selv, det er det eneste du kan opprettholde i det lange løp. For du er du og det vil du være for resten av livet og vet du hva? Det du gjør blir så mye enklere å få gjort da. Livet blir så mye enklere og koseligere å leve når man kan være akkurat den man er… Stå på!!  😊

honey-script-font
Følg meg gjerne på Instagram og Facebook også ❤
 

2 kommentarer
  1. Så fint innlegg! Og litt tankevekkende. Tror jeg av og til skriver litt annerledes enn når jeg prater, ikke så lett å finne sin måte. Enig med de selgerne, hehe.:-)

   1. Takk 🙂 ja det er ikke bare enkelt.. prøver å skrive litt som jeg snakker, men kommer liksom ikke frem på samme måte hehe… vel, de som vil skjønner oss uansett, ikke sant 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg