Du er verdifull, og vi har ingen å miste!!

Da var helgen over og mandagen er her igjen. Denne uken er den siste uken før juletiden setter inn og det er så koselig. Men midt oppi gleden over julen som står foran oss så tenker jeg på hvor fort livet kan endre seg. Hvor viktig det er og ikke utsette ting man har lyst å gjøre, hvor viktig det er å ta vare på hverandre. Og ikke minst, så viktig det er å være oppmerksom.

For plutselig så er ikke hverdagen slik den var i går, plutselig så er det for sent til å si hva du egentlig ville si, eller gjøre det du egentlig ville gjøre. For det finnes ingen garantier på hva morgendagen bringer. Det finnes ingen garantier på hva dagen i dag vil bringe. Det hører vi om hver dag, for hver eneste dag forandres livet til noen. Hver dag er det noen som opplever noe som forandrer alt. Noe som snur livet fra himmel til helvette.

Du er verdifull, og vi har ingen å miste… 

I løpet av kort tid nå er 2 damer påkjørt i nærheten. Det er så tragisk, det er så leit. Hvorfor dette skjer er vanskelig å si, men på en eller annen måte handler det om uoppmerksomhet fra enten den ene eller andre siden. Legg vekk telefonen under kjøring, se deg om til høyre og venstre før du krysser gaten. Vær forsiktig!

Vær oppmerksom, se heller to ganger for mye rundt deg og se deg godt om hvis du kjører bil. Det koster så lite å være ekstra oppmerksom, mens det koster så mye å ikke være det. Ingen fortjener å få livet sitt snudd på hodet fordi oppmerksomheten ikke var til stede. Husk det, se deg rundt, tenk deg om og ta vare på deg selv.
gessele-font

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook også ❤
 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg