Ekkel opplevelse!

Natt til søndag bråvåknet jeg av noe som hørtes ut som om noen gikk berserk med maskingevær utenfor her. Hjertet gikk fra rolig rytme på sånn ca 80 til 300 på et sekund og jeg ropte til Rune for at han skulle finne ut av dette. “Heldigvis” holdt det på såpass lenge at han hørte det selv, så han sprang opp og inn i stua for å se ut av vinduene. Men, det var ingenting å se!

 

Det var en skikkelig ubehagelig greie å våkne opp til og flere av naboene våknet av det samme. Vi har konkludert med at det måtte være noe fyrverkeri som ble avfyrt. Jeg tenker bare stakkars de som lever i land hvor dette faktisk kunne vært et maskingevær med oppdrag om å drepe. Å fytti, her til lands så er det vel ikke akkurat det som skjer daglig.

 

Jeg for min del gjemte meg under dyna mens han sjekket forholdene rundt huset! Ekkel opplevelse kan man si. 

 

Snakker om skumle greier, om du har sett squid game så skjønner du hva jeg snakker om. Men, den sangen fra leken rødt lys har satt seg så på hjernen min at jeg blir litt gal. Går og nynner på den hele dagen og jeg prøver alt med å bli kvitt den. Men neida, den har klistret seg fast gitt for nå er jeg på dag 3 med den summende i hodet hele tiden. Ellers bortsett fra det så har jeg det bra da haha.

 

I dag så er det kaldt ute og før det blir enda kaldere så MÅ vi på søpla med resten fra garasjen. Jeg har like lite lyst til det som Rune, men det MÅ gjøres og jeg vet at følelsen er veldig god når det er gjort. Og det er nettopp det vi må tenke og da går det så mye bedre og det er ikke kaldt enda. Så nå skal jeg gjøre meg klar til det så er det bare å få satt i gang. Håper deres mandag har startet bra og at dere får en fin fin dag.

Takk for at du er innom, det er jeg så glad for ❤

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

4 kommentarer
  1. Skjer stadig skyting her til lands, husker en gang jeg gikk i en sidegate i sentrum her, prøvde gjøre meg usynlig og komme meg raskest mulig hjem. Nå har 7 stykker blitt skutt siste 7 ukene….. heldigvis ikke fått den Rødt Lys sangen på hjernen, snuppen min er mye på TikTok og der kommer den HELE tiden! Ha en fin dag da dere 🥰

   1. Ja, men sjeldent på den måten jeg “trodde” med ørten skudd etter hverandre. Skummelt hvor mange som har blitt skutt her til lands i det siste. Skjønner godt du prøvde å gjøre den usynlig, jeg tror ikke jeg hadde turt å gå i den sidegaten engang! Jeg veit, er på tiktok jeg også og jeg tror jeg må ta en pause for å bli kvitt den sangen hehe. 😊😨😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg