For noen er dette deres tøffeste avgjørelse.

“Når man er voksen nok til å ha sex, så er man voksen nok til å forstå at man kan bli gravid hvis man ikke bruker prevensjon. Og hvis man da driter i å bruke beskyttelse og heller bruker abort som en “redning” HVIS man skulle bli gravid, da er jeg skikkelig uenig. Det er IKKE greit!”

Her i landet kan man bestemme selv om man skal beholde fosteret eller ikke om man blir gravid. Det er en god ting at man har den retten til å velge hvis behovet for det er der, og spesielt for dem som blir seksuelt misbruk og blir påført en ufrivillig graviditet. Det er helt utrolig at det forbys av loven som i Alabama, det er jo helt sykt..

Prevensjon feiler, og hvis man bruker den helt rett og det skjer, så er det jo ikke noe man kan noe for. Da har man jo prøvd så godt man kan ihvertfall. Men det misbrukes av noen, abort er ikke et prevensjons middel, abort er til hvis man ikke har annet valg! Og for noen så er dette en stor avgjørelse av medisinske årsaker, fordi de MÅ.“Få avgjørelser er mer personlige eller intime, mer private og mer grunnleggende for individets verdighet … enn når en kvinne bestemmer seg for om hun vil avslutte et svangerskap” //Harold Blackmun

Dagens mening!

-Lene- 🌹

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg