Forbaska overgripere!!!

 

Hva kan vi voksne gjøre for å beskytte barn mot nett overgripere. Jeg blir helt nervøs av hva som skjer på uskyldige nettsider. Hva foregår oppi hodene til disse menneskene som lurer og forgriper seg på barn på nett? Barn er godtroende og har lett for å feste tillit til andre, spesielt andre barn på samme alder. Og det er nettopp det overgriperne vet, og utnytter seg av.. tragisk!!!

Så hva kan vi gjøre for å hindre slikt? Skal man vise til artikler på nyheter, eller hva gjør man? Altså, overgripere kommer seg inn på hvilken chat som helst virker det som. Alle foreldre forklarer og prøver å få barn til å forstå faren, men er det nok? De har jo tilgang til mobil/nettbrett uansett. Man kan jo ikke ta fra alle barn elektronikken heller.

Foreldrekontrollen er jo ikke nok i seg selv, for hvem nekter barna for eksempel en karaoke app. De kommer seg jo inn der også disse syke menneskene. Hva skal til for at mennesker som «sliter» med å MÅTTE gjøre dette mot barn, tar kontakt for hjelp FØR dette blir gjort mot barna? Jeg er rett og slett rystet over det som nå har foregått i norge.. At dette er mulig !!!

Han er lettet over å ha blitt pågrepet, han ville ut av dette

JEG SKJØNNER IKKE….!!!!

Lene😥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg