Hæ, er det ikke lov å dyrke selv?

Nå om dagen driver vi og fikser opp ute, vi henter ned stæsj fra loftet, boden og tar ut fra kjøkkenet det som skal være i utekjøkkenet. Det blir veldig fint og når man føler at man har nailet det med planter og lykter så er det moro å dele på både blogg og mystory på instagram. Sistnevnte ble brukt i går og med litt effekter oppi kaffekoppen fikk jeg laget et fint bilde. Dette får jeg bra respons på tenkte jeg, og det fikk jeg også.

 

Så begynte meldinger å dukke opp, “Så tøft, stilig bilde”. Andre var spørsmål om hvilken plante jeg hadde. Stolt fortalte jeg at den var kjøpt på rusta eller hvor det nå enn var. Men at de helt sikkert ikke hadde den lenger, for det er et par år siden jeg har kjøpt dem. Jeg antok at spørsmålet kom fordi noen kunne tenke seg en slik, men der tok jeg jammen meg feil.

Først så tenkte jeg Hæ?? Jeg skjønte ikke helt og syns det faktisk var en litt frekk kommentar. Men så dukket det opp enda flere meldinger og jeg forsto at denne planta ser ut som en hasjplante. Kanskje vurdere å bytte ut den andre som jeg har satt på badet til barna da.  

 

 

Jeg måtte le, er det mulig!! Jeg har jo ikke peiling på slikt, men jeg kan si med sikkerhet at jeg IKKE dyrker hasj i hagen. Og at planten er kunstig og at jeg har flere av de. Kanskje det var derfor så mange spurte hva slags plante dette var i fjor også da. Vel, man kan ikke vite alt, men moro å lære. Nå som jeg vet, så svarer jeg bare: “Hæ, er det ikke lov å dyrke selv?”

Ha en nydelig søndag, det skal jeg og mine uekte hasjplanter. Men ja, jeg ser likheten selv nå etter litt googling.

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 kommentarer

Siste innlegg