Her er noen ord til ettertanke

” Mange par gir opp når forelskelsen stopper, mange takler ikke overgangen så de kaster inn håndkle fordi alt ikke er “perfekt”. Her er noen ord til ettertanke”

Livslangt engasjement er ikke det de fleste tror det er. Det er ikke å våkne hver morgen for å lage frokost og spise sammen. Det er ikke å kose seg i senga før begge to sovner. Det er ikke et rent hjem, fylt med latter og kjærlighet som gjør hver dag. Det er noen som stjeler hele dyna, det er snorking, det er smelling i dører og noen harde ord til tider.

 

Det er hardnakket uenighet og å gi hverandre den tause behandlingen til deres hjertes leges og så tilby tilgivelse og bli tilgitt. Det er å komme hjem til samme person hver dag som du vet du elsker og bryr seg om deg på tross av og på grunn av hvem du er. Det er å le av den ene gangen (mange ganger) du tilfeldigvis gjorde noe dumt.

 

DET HANDLER OM Å FORTSATT ELSKE NOEN SELV OM DE NOEN GANGER GJØR DEG HELT GAL.

 

Det handler om skittentøy og rotete senger, det handler om å hjelpe hverandre med det harde arbeidet i livet. Det handler om å svelge maset i stedet for å si det høyt. Det handler om å spise det enkleste måltidet man kan lage og sitte sammen en sen time fordi dere begge hadde en gal dag.

 

Å elske noen er ikke alltid lett, noen ganger er det vanskelig. Men det er fantastisk og trøstende og en av de beste tingene du noen gang vil oppleve. Har du en partner i livet som du kan elske på godt og vondt så husk at en forelskelse tar slutt, men det er da den dype kjærligheten starter. Ta godt vare på hverandre ❤

malenna-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

*Denne teksten har jeg tatt vare på i noen år etter at jeg leste den i en kopier/lim inn runde på facebook.*

 

 

6 kommentarer
  1. SÅ fantastisk skrevet Lene!! Dette var godt å lese. For det er akkurat sånn det er 🙂 Å elske noen er kanskje MER skittentøy og rotete senger, oppvask og rolige kvelder, enn kaffe på senga og roser på nattbordet. Kanskje mer travle morgener, med tørt brød til frokost, og hastige ord før noen forsvinner ut døra, enn stjerner i øynene over et restaurantbord hvor man deler en tråd spagetti og en kald kjøttbolle..Det er på grunn av disse tingene man kjenner at man elsker noen, og at det faktisk ikke bare er en flyktig følelse 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg