I dag så har det skjedd litt av hvert

Dagene går, noen dager går sakte andre dager fort. I dag så har det skjedd litt av hvert og dagen har vært så fin. Mamma og jeg dro en tur ut i dag, vi var litt nysgjerrig på denne spotmarked butikken som selger billigere varer enn butikken. Mye forskjellig der, billigere øl, kjøtt og annet. Etter dette dro vi en tur ned til vannet og gikk en liten tur, besøkte også noen svaner som koste seg i vannkanten.

 

Vinteren er vakker når det er som i dag

 

De forventet tydeligvis noe mat av oss, men turen var ikke planlagt så jeg tror de ble litt snurt på oss siden de ikke fikk noe. Men neste gang skal jeg ta med litt brødbiter slik at de blir blide og fornøyde. Litt artig at de fulgte etter oss når vi gikk bortover og snudde vi, så snudde de. Det er koselig og med et slikt vær som i dag så var det attpåtil så vakkert ute selv om at det var friskt og kaldt.

Ellers så har jeg igjen prøvd meg på en ny oppskrift (for meg) i dag. Den ble så klart ikke så fin som jeg ønsket at den skulle bli, men godt nok til første forsøk må jeg si. Jeg sitter på youtube og søker litt rundt omkring og blir så frista til å prøve noen av kakene som finnes der. Så hvorfor ikke tenker jeg i disse tider, det er jo ikke akkurat sånn at jeg har så himla mange andre planer.

 

Hvis du ikke lykkes ved første forsøk, så finnes det noe som heter forsøk igjen.

 

Så dette er jo en perfekt tid til å eksperimentere litt, prøve og feile og justere. For den ble langt ifra perfekt, men godkjent på smak. Jeg ble litt ivrig på å få den ut av kjøla også, den skulle kanskje stått i en times tid til og hatt LITT mer krem midten. Jaja, slik ble den ihvertfall, poenget med hjertene kom frem inni den og det er jo positivt. Litt mer tålmodighet neste gang så blir det bedre.

Ønsker dere en fin kveld, nå har jeg et kjøkken som skal ryddes!

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg