Ingen kan ta fra meg mine drømmer

Jeg starter dagen med å sitte og drømme meg bort inne på ambiplants.no sine nettsider. Akkurat nå så hadde det ikke gjort meg noe og hatt en litt overfylt konto. Da tror jeg kanskje det hadde kommet noen palmer pluss litt annet av alt det fine de har der inne på uteområdet her, tenk så utrolig moro det hadde vært å hatt et par pamler her da. Det hadde vært litt av en drøm og hadde passet perfekt inn her. Man vet aldri, kan jo hende at det en dag gror opp et par av de her, u never know.

 

Ingen kan ta fra meg mine drømmer, men fy søren, har dere vært inne på nettsiden? De har altså så utrolig mye fint der og på veldig mange av produktene er det ikke så gale priser heller. Jeg er nemlig ikke så god på å holde grønne ekte planter i live ute, men elsker det for det. For ikke å snakke om alle de fine sommerblomstene de har. Ta deg en tur innom om du ikke har vært der, så kan du drømme litt du også og kanskje finne noe du har lett etter lenge.

 

Sånn bortsett fra å drømme meg bort i frodige planter og blomster så skal vi i dag fortsette på sofaen ute. Jeg tror virkelig den kommer til å bli helt perfekt og jeg gleder meg til den er ferdig. Der kan vi kose oss i ettermiddagsskyggen og hvis Rune får til det han planlegger så blir det et bord der med avtagbar bordplate og peis under. Enten peis til ved eller biopeis, uansett så skal han lage det selv. Det blir spennende å se hva han får til, jeg har ihvertfall troen og er klar til å innta formann stolen og følge nøye med.(hehe).

Ønsker dere en fin dag  😎

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg