Ingen kjærlighet er feil kjærlighet

Å føle kjærlighet er vel den beste følelsen man kan ha. Det å kunne stå opp hver dag å vite at man blir elsket og at man har noen å elske og være glad i. Kjærligheten er stor og jeg er så glad for at jeg har så mange å vise det til hver dag hele året. Jeg kjenner kjærlighet ovenfor min forlovede, mitt elskede barnebarn Amelia, min sønn, mine 3 bonusbarn, min svigerdatter, min søster, mine nieser, lille Alma, min pappa, min mamma, mine venner, min Sheriff (chihuahua)og flere til. Jeg er så heldig som har så mange jeg er glad i.

 

– Hvordan staver man kjærlighet? spurte Nasse Nøff.
– Man staver ikke kjærlighet, man føler den, svarte Ole Brumm

 

Det finnes mange måter å vise det på og noen ganger kjenner man det bare på kroppen. Og nettopp det er den beste følelsen man har. Håper av hele mitt hjerte at verden har kommet så langt at alle som vokser opp i dag vet at ingen kjærlighet er feil kjærlighet. Barn skal få vokse opp til å vite at de kan elske den de vil og at kjærligheten kommer i alle farger og former. Det er viktig å snakke om og viktig å få sagt. Man skal ikke dømmes for kjærlighetens valg.

 

Dagen i dag er dagen da alle viser det til alle, husk at den aller viktigste kjærligheten er den du viser i hverdagen. Det betyr mest og det skal ikke så mye til for å gjøre det. Takk for at dere viser meg kjærlighet ved å følge meg, for det er jeg glad i dere og det betyr mye. Ha en nydelig dag og gjør det som føles riktig for deg ❤

gessele-font

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook også ❤

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg