Jeg hadde hjerte i halsen..

I dag tok jeg endelig mot til meg og ringte til veterinæren da jeg har følt at Sheriff ikke har vært helt seg selv de siste dagene. Spesielt i går kveld og i dag tidlig så følte jeg at han ikke var som vanlig. Jeg fikk time med en gang og dro på Larvik smådyrsklinikk og fikk sjekket han grundig. Nervene mine var i helspenn og dette gruet jeg meg skikkelig til.

 

Tankene mine gikk ut på hva jeg skulle gjøre hvis han var skikkelig syk, hvordan jeg skulle fortelle det hjemme og hvordan de ville reagere. Hvordan ville jeg reagere hvis dette gikk galt…

 

De er utrolig flinke der nede og måten de tar vare på både dyrene og oss som kommer med dem er fantastisk. Stakkar lille Sheriff var skikkelig skeptisk fra det øyeblikket vi gikk inn der og det hadde vært litt moro å visst hva han tenkte. Oppe på undersøkelse benken klamret han seg fast til meg og var skikkelig redd, uff fikk vondt i hjerte mitt jeg da, men han måtte jo bli sjekket.

Etter en generell undersøkelse var det tid for blodprøver, og jeg ble glad når de sa det var utvidede prøver. For de sier litt om formen hans. Sheriff var IKKE glad når han så dette utstyret, for han skjønte fort at det kom ikke til å bli godt. Så han prøvde å krype inn i jakka mi 🥰

Han hadde ikke kjempe mye blod å by på, men etter å ha “tømt” begge forben for blod så hadde de nok. Så det ble ikke ett stikk, men to. Og det likte han svært så dårlig, men var flink da og ikke noe tull. Så var det å vente 30 minutter på prøversvar, og jeg hadde hjerte i halsen, jeg var skikkelig nervøs for hva de kunne finne.

Men… alle prøver var fine og vi kunne dra lykkelige hjem igjen. Så nå kan jeg puste ut, og satse på at han holder ut i noen år til. Lille fine Sheriffe’n vår.

honey-script-font

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook også ❤

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg