Jens (21) døde brått, nå advarer foreldrene..

Foreldrene til Jens åpner seg om sønnens død i håp om at flere unge tenker seg om før de eksperimenterer med rus. De opplevde alle foreldres verste mareritt da de fant sønnen død i sengen sin. Jens døde i påvente av hjelp, han hadde innsett at han trengte hjelp. Hjelpen kom for sent! Han hadde sin første time hos en rus konsulent fredag, bare 2 dager etter at han døde. Da hadde han allerede ventet på denne timen en stund.

 

“For en og en halv uke siden opplevde vi et forferdelig mareritt. Vi var alle fire kommet hjem fra skole og jobb da pappa skulle hente deg ned til middag. Denne dagen vil vi aldri glemme. Når unge som Jens innser at de trenger hjelp, må den komme med engang, sier dem.”

 

Dette er starten på foreldrenes minneord over Jens som døde for 2 uker siden. Nå håper de at det tragiske som har skjedd kan føre til at andre bestemmer seg for å holde seg unna rus og dette miljøet. Prøver du en gang kan det få enormt store og alvorlige konsekvenser, forteller foreldrene.

 

Les saken i sin helhet HER

 

Utrolig fint at de ønsker å være åpne om dette i håp om at det kan hjelpe noen, så derfor deler jeg budskapet deres videre. For det er et viktig budskap, det er et viktig tema ❤

gessele-font

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 kommentarer
  1. Ja, ikke bare i forhold til rus, men i forhold til psykiske forhold. Ofte er det for lang ventetid på å få hjelp. Det burde ikke være sånn.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg