Kan ikke si noe annet enn det

For en fin sommerdag det har vært i dag altså, skikkelig varmt og godt. I dag så har jeg fått vasket alle plastboksene vi har ute til oppbevaring av kjøkkenutstyr. Det var godt å få gjort så jeg kunne legge ned tingene igjen etter vask. Nå begynner det å bli litt mer i orden der. Planen var å beise i dag, men når jeg kom ut ble jeg litt usikker på om jeg skulle satse på en annen farge eller om jeg skulle kjøre på. Jeg tror jeg har bestemt meg for å beise 2 lag slik at det blir markert mørkere enn resten av gulvet. Skal det være forskjell så er det ok med ordentlig avbrekk (tror jeg).

 

Jeg skal bygge noen nye hyller isteden for den hvite, jeg trenger mer plass. Se bort ifra litt verktøy og litt beis, men orden har det blitt. Når det kommer til bygging så har jeg også lyst til å bygge et grillbord på hjul. Et som er litt forseggjort, skal ihvertfall prøve.

 

Ellers i dag så har jeg vært på en koselig tur i ettermiddagen og når jeg kom hjem så grillet vi noen fiskeburgere. Det er skikkelig rart når det ser ut som burger, men smaker fisk. Det er godt og man må ha fisk innimellom, men det er ikke en favoritt. Spesielt ikke med i burger, det kan hende at en grovere en med litt chili hadde vært godt, vi får prøve det neste gang tenker jeg. Vi har bestemt oss for å grille litt fisk en og annen gang i sommer, så da får vi bare prøve oss frem, vi får se hvor flinke vi blir til det.

Denne helgen har vært en perfekt helg, kan ikke si noe annet enn det. Håper den har vært perfekt for dere også og ønsker dere en god start på ny uke 🌷

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg