Kjære ungdommer, vær så snill…si NEI!

Uff det er så utrolig tragisk alle de dødsfallene som har skjedd i det siste pga rus. Kjære ungdommer, vær så snill.. Si NEI til slikt, pass på drinken deres hvis dere er på fest. Ikke tro at det er en dum ting å si nei, det er nemlig tøft å si nei, det er IKKE tøft å være død pga dette. Å si nei kan faktisk redde ditt liv.

 

Man vet ikke hva det er i det du får tak i, du vet ikke sikkert hva det er i det noen tilbyr deg. En gang kan være en gang for mye, og du får kanskje ikke sjansen til å angre engang.  For det skal ikke mer til enn å si ja til å prøve en eneste gang. Det kan bli din siste dag, og det vil du vel ikke.

 

Advarer mot syntetisk heroin

 

Og til dere ungdommer som pusher dette på andre, IKKE gjør det. Ikke lag et press i vennegjengen, ikke få med andre på deres dumheter. Legg fra dere dette og finn på noe annet, dere fortjener ikke å dø. Du har hele livet foran deg, gjør du dette pga problemer så kan man få hjelp og bli kvitt dem.

 

Det er urettferdig at foreldre skal miste sine barn bare fordi du kanskje vil bli godtatt i en vennegruppe. Fordi du bare skulle prøve EN gang. Ungdom, tenk dere om, ta andre valg og lev livet dere er så heldig å ha. Ikke vær godtroende, ikke ta en sjanse. Ta vare på deg selv og familien din, det er det viktigste….. SI NEI TIL RUS!!!

gessele-font

 

 

 

 

4 kommentarer

Siste innlegg