Må jo egentlig bare hoppe i det med begge beina

En liten miniferie er i gang for oss og vi har tatt turen til Risør i et par dager. Jeg har ikke vært NOE sted siden før pandemien og jeg må helt ærlig si at jeg kjente litt på det å faktisk skulle reise bort. Vanen med å være hjemme har for lengst satt seg og jeg måtte rett og slett snakke litt med meg selv om dette før vi dro. Må jo egentlig bare hoppe i det med begge beina for det ER jo godt å komme seg bort litt. Det er i hvert fall helt sikkert.

 

Vi startet dagen her med å besøke et vennepar som også er her på ferie, de har båten sin nede på havna. Så vi gikk å spiste litt på en restaurant på brygga, blir helt fascinert jeg av å se på alle båtene, et yrende folkeliv for å si det sånn.

 

Det er hyggelig å se Risør by for her har jeg aldri vært, i hvert fall ikke i en alder da jeg kan huske det. Vi er hos min svoger og i morgen fyller han 50 år, litt over en måned før meg. Shit, nå begynner vi å bli voksne snart. Utsikten her hos han er utrolig fin og en drøm i mine øyne, får jo egentlig bare lyst til å sitte å kikke utover sjøen. Men, jeg får vel komme meg ut og nyte det fra utsiden og ikke innsiden. Ønsker dere en fin dag og nyt livet.

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

 

 

8 kommentarer

Siste innlegg