Mitt pinligste øyeblikk.. ever!

Jeg kjørte på Statoil for å fylle bensin på Caravelle’n som min x og jeg hadde. Bak i bilen var bikkjene våre, en doberman og en engelsk staff. Det var sommer og varmt ute, noe som gjorde at jeg passet på at de hadde det bra i bilen hvis jeg skulle ut av den en stund. Det var mange mennesker der, så jeg sto i kø for å få fylt opp tanken, det var helt greit det. Ac var på, null stress. Endelig min tur, tanken ble full og jeg gikk inn for å betale.

 

Inne så møtte jeg ei venninne jeg ikke hadde sett en stund, så vi ble stående å prate. Hun spurte: “Kan vi ikke kjøpe oss en is og sette oss på bordet ute litt da?” Det hørtes koselig ut, så det ville jeg gjerne.

 

“Jeg skal bare sjekke at bikkjene har det ok først” Så jeg gikk bort til bilen og kikka inn gjennom vinduet. Men… jeg så ingenting, jeg forsøkte flere plasser på ruta, og konsentrerte meg skikkelig. Leita liksom etter bevegelse fra dem. Vinduene var sota og bikkjene var svarte. “Herregud, så vanskelig det var å se dem nå da, hmmmm”

 

Etter en god stund med spaning gjennom vinduet, var det en fyr som prikka meg på skulderen. “Unnskyld meg, men jeg tror ikke du får øye på det du leiter etter gjennom lakken. Kanskje du skal prøve å kikke inn i ruta i stedet”

 

“OH MY GOD!!” Her sto jeg å gjorde mitt ytterste for å se inn til bikkjene… PÅ LAKKEN VED SIDEN AV VINDUET!!! Og det var ikke få mennesker der som så det, blant annet kamerat gjengen til han som sa fra. De sto bak meg og spiste is. Jeg har ALDRI opplevd verken før eller siden en mer pinlig situasjon, er det umulige faktisk mulig? Eh…. JA!

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg