Nå er jeg spent

Nå er jeg spent for i dag har vi lagd de aller første betongpottene. Jeg følte kanskje at betongen var litt for grov selv om at jeg har kjøpt en masse som skal gi et fint resultat. Håper dagene går fort så jeg kan sjekke hvordan det blir. Jeg tenker at jeg skal kjøpe en avrettingsmasse og prøve den også, for det VET jeg gir den glatte utsiden som jeg er ute etter. Den tørker også på 24 timer mot 4-5 dager på betongen.

Jeg har endelig funnet en plass for rammen med hønsenetting i også. Nå må jeg bare tenke over hva jeg skal henge på krokene, så hvis du har et forslag fortell meg gjerne. Var en tur på biltema i dag og der fant jeg pærer og epler i betong til en meget fin pris. 9,75 kr for pærene og 7,50 for eple.

Moro når man kan gjøre det fint for en veldig billig penge, det liker jeg. I dag var også bassenget klart til bruk og 3 stk her i huset ble meget glad for det. Så i dag åpnet vi “badeland” for sommeren 2020 med 25 varmegrader og strålende vær. Måtte det bli mange flotte dager denne sommeren.

Ha en god natt ❤

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg