Nei nei er det faktisk mulig

Nå er kvelden her og jeg har tatt livet helt med ro de siste timene, sett litt på serie og kosa meg. Jeg måtte bare roe meg helt ned og gjøre noe koselig, og det har jeg fått gjort. Noen ganger så er det ikke det store, men den lille dråpen som får begeret til å renne over. Det har vært skikkelig varmt i dag, men det har blåst så innmari mye så det gikk ikke an å ha verandadøra oppe. Så da fikk døra være lukket og så måtte vinduene opp.

 

En gang for 1 års tid siden så åpnet jeg vinduet på kjøkkenet og den fine lampa mi datt ut å knakk. Jeg var jo så glad i den lampa, men heldig som jeg er så fikk jeg en ny av mine fine venninner til min bursdag. Jeg åpner aldri vinduet uten å flytte den vekk fra vinduet. Det skal jammen meg ikke skje igjen og ikke har det skjedd siden heller. Man lærer jo som regel av sine feil, spesielt på ting man bryr seg om.

 

Bedre å være føre var enn etter snar tenkte jeg

 

Jeg har en maken, bare mye større lampe i vinduet i stua og det samme gjelder der, jeg tar den ALLTID ned å setter den på gulvet hvis vinduet må opp. Nå sto kjøkkenvinduet og stuevinduet oppe, luft måtte vi ha inn i dag. Men så glemmer jeg meg selvfølgelig og går ut verandadøra for å hente den forbaska ketchupen i kjøleskapet ute. Kunne ikke den bare stått inne da eller jeg kunne klart meg uten ketchup i dag.

 

Når døra gikk opp oppsto det en vindhastighet på typ 20 m/s og lampa smalt i gulvet og knakk og ble ødelagt. Nei nei er det faktisk mulig! Lampa som jeg har fått av pappa i gave og greier, hvorfor måtte det skje også nå da. Jeg får jo bare kjøpe ny da, det er jo bare en lampe. Men det var det lille som skulle til for at alt bare ble trist og leit. Jeg får tape den fast i veggen eller noe når jeg har anskaffet meg ny og vinduet skal opp!

Nyt kvelden 🙏

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg