Sånn er det jo bare

Dagen i dag har flydd raskere enn en vandrefalk og den flyr fort skal jeg love deg. Føler nesten som om at jeg nettopp sto opp jo, men jeg regner med at den har gått så fort unna fordi at jeg har gjort noe i hele dag. En fin dag rett og slett, en varm og innholdsrik dag. I morgen skal jeg i gang med å vaske huset ganske tidlig, prøve å få det gjort mens Rune er borte. Det er enklere å være effektiv når jeg har stua for meg selv, sånn er det jo bare.

 

I dag hadde jeg en “date” med nabo’n, vi møttes på Rusta og fikk kjøpt inn litt såper, shampo’er og litt munnbind. Hun er like glad i duppeditter som meg så det er jo perfekt. Jeg elsker Rusta, der koser jeg meg masse. Kunne sikkert kommet ut med både en og to stappfulle handlekurver, men det skjedde så klart ikke. Men de har så utrolig mye fine ting til å ha ute og noe skal jeg ha i løpet av våren, men får vente litt til.

 

Jeg tror jeg har bestemt meg for å beise treverket rundt bassenget i år, det er greit å få det gjort før det fylles og jeg har jo beis klar. Kanskje det er en jobb for en av de nærmeste dagene, det er jo tross alt ikke noe regn i sikte. Ikke tar det lange tiden heller egentlig, så det skal jeg satse på å få gjort. Jeg tror det vil bli bra selv om at treverket der er nyere enn resten av verandaen.

Ønsker dere en fin helg

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg