Vår tid kommer, men ikke i 2020

Jeg er egentlig ganske så glad for at jeg ikke er avhengig av å reise til Spania eller lignende på sommeren, for det virker som om at det er mange som er det. Jeg vet ikke helt hva jeg syns om at det faktisk er mange som benytter seg av muligheten til å reise fra i dag av. Jeg personlig syns jo det er en risk å ta, men det er jo opp til dem som reiser da. Før så ble jeg så misunnelig når jeg så snapp’er og story’s av hvite sandstrender og blått hav på regnværsdager her hjemme.

 

Nå så syns jeg det er bare dumt og jeg blir ikke sjalu i det hele tatt. Ja, man kan reise, men det anbefales jo ikke hvis man ikke må. Fantastisk også å se hvor mange som blir hjemme (i landet) også. Men sånn er det, noen gjør det noen gjør det ikke. Vi gjør det ikke, og vi hadde planlagt en utenlandstur i år, men vi hopper så klart over den. For Corona er ikke over, vi er fortsatt i dugnadsånd og gjør vårt for at det ikke skal blusse opp igjen.

 

Rune og jeg har en uke ferie sammen i august og vi snakker om hva vi skal finne på. Vi har muligheter til å reise på hytta, men det blir gjort i første del av hans 3 ukers ferie. Vi tenker å kjøre til vestlandet og forhåpentligvis er det litt mindre folk der da enn det er nå. Det er jo ville tilstander enkelte plasser for tiden, men det er jo forståelig når flere enn normalt velger å dra dit. Vi skal ihvertfall finne på noe å gjøre sammen, og det gleder jeg meg til. 

 

Det var en tøff tid i starten av nedstengningen, det var slitsomt å være redd hele tiden. Nå har jeg senket skuldrene, men ikke senket hygienen. Det er det virkelig mange som har gjort, forskjellen på bruk av sprit i butikker kan ikke sammenlignes med slik det var. MANGE går rett forbi håndspriten som står så synlig på alle butikker. Heldigvis så bor vi ikke på en plass med mye smitte i det hele tatt, men ALLE holder seg ikke i en by hele sommer’n.

 

Så lenge man ferdes i byen, i nabobyer og er sammen med mange mennesker så burde man tenke litt. Plutselig så står vi ovenfor en ny nedstengning, og det var jo ikke noe alright. Det var helt forferdelig å ikke kunne være sammen med venner og familie. Det føltes som om at vi var med i en film (klisje) og jeg vil helst ikke oppleve det igjen. Vi skal ihvertfall ikke være med på å være en grunn til at det blir mer av dette, så vi skal ikke reise denne sommeren. Det kommer flere og det muligheten er mange fremover, vår tid kommer, men ikke i 2020!

 

Ha en fin kveld 😊

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg