Ville jeg hatt en ekstra arm eller en ekstra fot? Dilemmaer.

plusstid.no fant jeg noen dilemmaer jeg tenkte jeg skulle prøve meg på. Jeg har sett endel av disse på blogger rundt omkring og jeg syns det er litt morsomt å lese, så da kjører vi på. Ville jeg heller…

..hatt en ekstra arm eller en ekstra fot? Tror jeg hadde ville hatt en ekstra arm, den kunne jeg jo hatt bruk for, et ekstra bein ville nok bare vært i veien for meg.

..gått med shorts om vinteren eller kjeledress om sommeren? Jeg hater å svette, så da hadde jeg nok heller gått med shorts og vært mye inne.

..hatt veldig høy stemme eller hvisket lavt for resten av livet? Hvisket lavt uten tvil, ellers hadde jeg vel aldri fått et spørsmål til av noen i familien igjen.

..hatt en stinkende person ved siden av meg eller en skrikende baby på flyet? Begge deler hadde nok vært litt kjipt på en lang flytur, men helt klart en baby.

..hatt hale eller horn? Hale, for den kunne jeg gjemt i klærne.

..reist 100 år tilbake i tid eller 100 år fram i tid? Jeg vet jo hvordan det var 100 år bakover i tid, det har jeg jo lært om. 100 år fremover i tid er en tid jeg aldri får se noe til, så helt klart fremover i tid.

..hatt 15 rotter eller en stor slange som kjæledyr? Stor slange, liker ingen av delene, men lettere å holde styr på en slange vil jeg tro.

..vært uten mobiltelefon eller kun ha NRK1 som eneste tv-kanal? Lett, NRK1 alle dager i uka.

..aldri spist pizza igjen eller aldri kunne brukt sjampo? Da hadde nok pizza forsvunnet.

..hikke hvert 15. minutt eller fise 3 ganger per dag på et tilfeldig tidspunkt? Ikke fise, noe så flaut.

..alltid måtte brukt parfyme med ostepop-lukt eller alltid ha ostepop-smuler og fett på fingrene? Isj og fy, begge deler er jo helt krise, men måtte tatt parfymen.

..spist en rå løk eller en hel sitron? En rå løk, jeg får vondt bak i smakskjertlene bare ved tanken på sitron...drukket melk fra tåteflaske som eneste mat eller gå med bleie resten av livet? Gå med bleie 🤦‍♀️

..vært venn med Spiderman eller Superman? Superman fordi han kunne flydd meg til syden. Helt gratis og helt miljøvennlig faktisk.

Ha en fin fin kveld alle sammen.
honey-script-font
Følg meg gjerne på Instagram og Facebook også ❤

 

 

4 kommentarer

Siste innlegg