Wow, det ble knallbra!! Og det gjorde meg så glad

Egentlig så ville jeg kjøpe avrettingsmasse til å lage ute potter med da jeg har kikket litt rundt på nett etter tips. Og ja, det kan hende at de blir veldig fine og enda mer glatte på den synlige flaten med det. Jeg var litt skeptisk til å kjøpe fin betong på jula. Enkelte ting lønner det seg å legge litt mer penger i enn andre, men jeg tok sjansen og forsøkte før jeg “ga opp” dette produktet. Denne kostet 39,90 for 20 kg og du finner den her.

Vi blandet dette og støpte i 2 forskjellige potter i går, jeg trodde at dette ville ta flere dager før det tørket. Men neida, de var ferdige etter 24 timer og jeg ble virkelig overrasket over resultatet. Wow, det ble knallbra!! Og det gjorde meg så glad. Tenke seg til å bruke 10 minutter på å blande, fylle så har man betongpotter dagen etter. Også så utrolig fine de ble!

Til å være første gangen jeg har gjort dette så syns jeg virkelig det ble bra. Neste gang kan det kanskje bankes ut litt mer luft slik at det ikke er noen bobler, men det kunne vært verre enn det faktisk ble. Det eneste man trenger til å lage disse, er litt matolje og bøtter, baljer eller hva man måtte ønske å bruke. Smøre innsiden av den største og utsiden av den mindre som skal oppi støpemassen.

 

 Det er så ufattelig gøy når ting blir som man ønsker

 

Så trenger man en planke eller steinplate om du har og vekt nok på toppen til å holde den innerste bøtten på plass, det er så enkelt. Og attpåtil så moro, pluss utrolig billig. Jeg har klart noen bøtter og spann som jeg skal bruke i morgen og jeg gleder meg allerede. Etter at de er klare så kan toppkanten pusses litt om man ønsker, eller så kan det jo være bare litt sjarm ved å ha litt røffe kanter. Smak og behag. Se på denne, ble den ikke fin??

Denne er 35 cm i diameter og ganske så stor. Og av 20 kg (40 kr) så fikk jeg 2 slike. Anbefales å prøve hvis man ønsker betongpotter.

Ha en fin kveld  😘

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg