6 dager, 5 netter… er dette snart over??

Igjen våkner jeg før klokka 06 med syke smerter, igjen er jeg frustrert for at det ikke er bedre. Legger meg hver kveld med et håp om at jeg neste dag skal kjenne bedring, men neida. Jeg klarer fortsatt ikke å legge meg i senga mi, jeg klarer fortsatt ikke å legge meg ned og stå opp alene. Alt dette får meg til å føle meg deppa og jeg, jeg liker ikke å være nedstemt. Så dagene går til å tenke positivt og fokusere på at dette går snart over.

 

Rune sover på sofaen med meg og han spretter opp for hver eneste gang jeg trenger han. Heldigvis er ikke det mer enn ved leggetid og noen ganger 2 ganger om natta. Man sover jo ikke like godt på sofaen som i sin egen seng og jeg føler skikkelig på at han ikke ligger i senga hver natt. Jeg har sagt at han kan det, men det skjer jo ikke. Føler meg GODT tatt vare på, det er ihvertfall sikkert. Nå har det gått 6 dager, 5 netter… er dette snart over??

 

Nå gleder jeg meg til jeg kan vaske litt, støvsuge, sette på klesvask og gjøre ting jeg vanligvis syns er kjempekjedelig. Ting jeg tar for gitt at jeg faktisk kan gjøre i en smertefri hverdag. Igjen sier jeg, jeg skal aldri klage igjen for at jeg har mye å gjøre. For ikke noe er verre enn å ikke klare å gjøre de tingene jeg  gjør hver dag. Akkurat nå føler jeg meg langt i fra på topp, men jeg vet at det bare er for en periode og det er jeg glad for.

Ta vare på deg 😍

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

 

 

10 kommentarer

Siste innlegg