Bloggere jeg liker. Del 2

Da var jeg i gang med del 2, en veldig koselig ting å gjøre på denne regntunge dagen. En fin måte å “starte” lørdagen på, tiden flyr når man skriver og plutselig har det gått noen timer. Men tiden flyr i godt selskap og dere bloggere er godt selskap. Here we go 😊

Metteask

Hun har nå tatt seg en liten pause fra bloggingen, men satser på at hun straks er tilbake. Stikker hodet innom for å se etter oppdateringer daglig.  Det får jo være grenser på hva en person skal få til i løpet av en dag. Dette er virkelig en ståpåjente som får til det hun setter seg som mål. Og at hun får til alt til tross for så mye dritt hun har fått opp igjennom beundrer jeg. Endelig er familien hennes samlet og nå driver hun å pusser opp campingvogn som hun deler endel av på Instagram. Følg henne på bloggen HER og Instagram HER.

Knut Einar

Dette er en blogger jeg begynte å lese for en tid tilbake, han har bloggen keb.blogg.no. Jeg liker denne bloggen, den tar oss med på hverdagen hans, han kjører sykkel både med og uten motor. Ta en titt, kanskje du også liker denne fyren og hans blogg😊

MetteJosteinsdatter

Denne bloggeren har blitt endel av min måtitteinnom tur hver dag, her finner du litt av hvert. Turer i fjellet, dikt, tankespinn og hverdag. Alltid fine bilder og veldig flink til å legge igjen spor etter et besøk. Stikk innom henne da vel, HER finner du bloggen.

AudMarit

Dette er en blogger som deler mange, men små glimt fra sin hverdag. Noen dager er gode noen dager er ikke så gode. Hun sier selv at hun har en altmulig blogg og det er nettopp det du får her, besøk henne HER.

BforB

Denne bloggeren har jeg vært innom noen ganger i det siste, det er en hverdagsblogg som har varierte temaer. Hyggelig lesing og som hun selv sier: “Søtt eller salt? Her kan du finne ingenting og alt. Er glade i tankar. Og i det livet byr. På godt og vondt. Link til bloggen finner du HER.

Evaswindow

Dette er en blogg jeg har fulgt i noen år, dama er bare helt topp og det gjør meg vondt at hun har gått igjennom et litt røft år. Bloggen hennes er innholdsrik og fin og jeg håper hun kommer tilbake for fullt etterhvert. HER finner du den om du vil ta turen. Bloggnavnet er bare så fint også.

Hegeslillerom

Her finner vi ei dame med futt, med meninger og ei som står opp for det hun tenker.  Som hun selv sier så har hun et stort hjerte for de sårbare i samfunnet. Jeg liker denne dama, besøk henne HER.

❤  Livetmedvesla

Her finner vi en ekte nordlending, ei sprudlende, utrykksfull og god dame. Hun skriver bra, hun har humor og hun er alvorlig. Litt av hvert er innholdet på denne bloggen, akkurat sånn som jeg liker. Kanskje du gjør det også, bare se HER.

Karidansen

En blogg som er skrevet slik den er tenkt, det er ihvertfall inntrykket jeg får når jeg leser denne bloggen. Digger dialekten og at den kommer frem i mange innlegg. Kari og Frodith er ofte ute på morsomme fotoshoots, turer og eventyr, det er koselig å være med på. Besøk henne HER.

❤  Stineskoli

Inspirasjon på HØYT nivå, jeg har mang en gang gått på en “smell” etter å ha besøkt denne bloggen. Ei dyktig dame både med symaskin og verktøy. Det er vel ting som lages med verktøy jeg inspireres mest av og spileveggene her i huset ble laget etter et besøk på hennes blogg. Bli inspirert du også HER.

Dett var dett for denne gang og jeg har kost meg masse med å lage dette. Det er nok flere som kunne fått en omtale og jeg titter innom andre også innimellom. Happy feks, hun er ekstremt flink med å kommentere når hun har vært innom bloggere. Del 1 kan du lese HER.

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg