Det du ikke ser…

Som jeg har skrevet om før så syns ikke jeg det er greit at man drikker seg full med barn til stede. Dette gjelder hele året og spesielt i julen da alle har fri. Veldig mange får ikke helt til å kose seg skikkelig uten alkohol, da ligger feilen hos den personen, ikke at den ikke får alkohol ihvertfall. Det du ikke ser er at barn gjemmer vonde tanker inni seg og du vet heller ikke når barna egentlig syns det er ubehagelig. Veldig sjeldent så blir det sagt av dem.

Desember er den måneden det drikkes mest alkohol i Norge. Mange voksne vil kose seg med alkohol, også når de er sammen med barna. Men er det egentlig greit å drikke alkohol foran barn? Og hvor går grensen?

Jeg er ikke imot at man kan kose seg med et glass eller to med barn til stede, det er jo helt greit så lenge man faktisk holder seg til det. Mange sier at barn har godt av å se et naturlig forhold til å drikke, og at det ikke er farlig om barna ser at man blir litt lattermild. Der er jeg litt uenig, for barn ser forandringen. Kanskje man er en type person som ikke ler høyest i dagliglivet, men som ler og ler når alkohol i systemet. Hvilket signal sender det til barna? Jo, alkohol er gøy og må til for at noen skal smile og le.

Nei, la barna se deg som den du er og ikke den du kan bli i alkoholpåvirket tilstand. De beste minnene er fra de julene der du og jeg ikke er påvirket av alkohol.
shit-happens-font
Følg meg gjerne på Instagram og Facebook også ❤

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg