DET ER MER ENN HELT GREIT

Denne måneden er det Pride, en viktig sak å belyse spør du meg. Det er ikke feil å være den du er, å elske den du elsker. Jeg har ei kjempegod venninne som hadde skikkelig vanskeligheter med å fortelle meg at hun hadde forelsket seg i ei jente. Sånn skal det ikke være og når hun endelig fortalte meg det så lot jeg henne få vite med en gang at DET ER MER ENN HELT GREIT. Dette er mange mange år siden og det var ikke bare bare å komme ut, men ettersom jeg har forstått så er det fortsatt fordommer ute og går angående dette.

 

Pride, etter det amerikanske gay pride («homofil stolthet»), representerer respekt, toleranse, og likeverd, fellesskap, solidaritet og samhold – og ikke minst friheten til å definere egen identitet, kjærlighet og seksualitet.

 

Jeg har aldri hatt noen fordommer, jeg har aldri tenkt at det er feil og jeg kommer heller aldri til å gjøre det. Jeg har ikke forståelse for de som faktisk bryr seg om det på en negativ måte, det går vel ikke utover deg hva andre gjør. Jeg kunne aldri vært imot dette og vil for alltid ha tommel opp for all slags kjærlighet. Vær deg, gjør det som er riktig for deg og elsk den du vil. Vi lever ett liv og omfavn det og følg hjertet ditt. Fordommer kan brukes der de er verdt å bli brukt, men ikke på en så fin ting som dette. Lev ditt liv akkurat slik DU ønsker det.

Ha en god natt ❤

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg