Det finnes ikke bedre selskap enn det på en middagsdate

Dagen i dag har vært en utrolig fin dag, Rune og jeg kjørte til Kilebygda for å levere noe til et bryllup. For det første så var det et helt fantastisk sted bryllupet skulle holdes. For det andre så fikk jeg nesten lyst til å gifte meg selv (det gikk fort over) For en atmosfære, med røde løpere, telt, utebar osv osv. Idyll ❤

 

Planen min i dag innebar jo at vi to skulle stoppe for en lunsj, vi kjørte ned i sentrum av Porsgrunn for å finne en kafe/restaurant. Det fant vi, men den var overfylt med folk så da kjørte vi videre. E-18 var som forventet fullt av trafikk, så da bestemte vi oss for å kjøre ned ved Langangen, det er jo så fint der så hvorfor ikke.

 

Vel, jeg klarte da å kjøre av feil og kjørte oppover mot Oklungen, skjønte fort at dette kanskje ikke var helt riktig avkjørsel (Rune visste det hele tiden).“Alle veier fører til Rom” så det er bare å fortsette sa han og lo for seg selv. Jaja, han har jo rett i det så da kommer vi sikkert til Langangen en eller annen gang.

Og det gjorde vi jo så klart, etter over 1,5 mils omvei, jaja fin natur var det ihvertfall. Men trange veier og litt vel mye skog for min smak, men roadtrips kan være gøy det. Så skulle vi igjen finne ut hvor vi skulle ha vår lunsjdate som nå begynte å nærme seg middagsdate. Inni hjerte mitt begynte det å bli litt for sent for det for jeg ville rekke innom mitt kjære barnebarn også.

 

Det endte opp med at vi tok med mat til både oss og Daniel fra McDonalds og slo to fluer i en smekk. Fredagskos med sønnen og lille snuppa er jo bare helt perfekt og det finnes ikke bedre selskap enn det på en middagsdate. ❤ Vi ble enige om å spille litt kort på søndag og da skal jeg ta seieren i Liverpool.

Alt i alt så har det vært en fin fredag, og nå er vi bare hjemme og sysler med vårt. Håper du har hatt en fin dag og at du har en fin kveld.

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg