Fy søren som jeg nyter det

Noen ganger så er det litt vanskelig å komme i gang når man i utgangspunktet har bestemt seg for å ta en skikkelig rundvask av et rom. Men etter at jeg fikk slengt i meg en ibux etter tannlegen så heiv jeg meg rundt. Nå har jeg fått orden overalt, det skinner fra tipp til tå og fy søren som jeg nyter det. Det fortjener en iskaffe mens jeg skriver syns jeg, bruker veldig sjeldent å drikke det så seint egentlig da. Men, har ikke hatt tid tidligere.

 

I morgen skal jeg gå løs på soverommet og det gleder jeg meg til! Det føles ihvertfall sånn nå så det beste hadde kanskje vært å satt i gang med en gang. Vi får se om det frister like mye når jeg er ferdig med dette, kan ikke tenke meg det faktisk, frister mer med litt sommerhytta sammen med Rune før natta.

 

Vi har kommet inn i en fin rytme med å legge oss i 23 ish tiden, vi er jo begge nattugler og liker å sitte oppe lenge. Men jeg trives godt med å legge meg tidligere slik at hvis jeg våkner tidlig så har jeg likevel sovet lenge. I dag var vi begge to oppe før seks og jeg syns faktisk det er veldig koselig med slike morgener der vi begge er oppe tidlig. Han er ikke helt enig for han liker å sove lenger enn det, men en gang iblant er det helt ok for han også. Liker du sene kvelder?

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg