Gjesteinnlegg.. det uforklarlige…

“Etter at jeg skrev dette innlegget i går så ble jeg kontaktet av ei dame som fortalte meg om mange forskjellige opplevelser hun hadde hatt og har. Jeg syns det er så utrolig interessant å høre på. Det er spennende å høre om erfaringer folk har hatt ang slike ting. Så jeg spurte henne om hun ville ha et gjeste innlegg og det ville hun.. Hun har opplevd mye opp igjennom livet og forteller nå en av dem”Jeg har alltid sett uforklarlige ting, jeg har opplevd mye på både godt og vondt og ofte ser jeg ting rundt mennesker, både de jeg ikke kjenner og de jeg kjenner. Det er vanskelig å vite om jeg skal si noe eller ei for jeg vet jo ikke om det er reelt det jeg ser før det evt skjer. Ofte får jeg “besøk” hjemme også, enten jeg er alene eller sammen med familien. En av opplevelsene jeg har hatt skal jeg dele med dere nå.

Det jeg skal fortelle om er en veldig øm og rørende opplevelse, både for meg og noen som står meg veldig nær. Jeg hadde gleden av å bli kjent med en liten gutt som dessverre var veldig syk. En dag jeg satt i stua mi så kom det jeg ser på som engler til meg. Stuen min ble fylt med et fantastisk lys, akkurat som det svevde hundrevis med lyspærer rundt om i hele stuen.

Det var så utrolig vakkert, men jeg visste at det ikke var der av en hyggelig grunn. Jeg kjente på hele meg at jeg fikk en beskjed om at noe kom til å skje den dagen, jeg ble lei meg, kroppen ble tung og få timer etterpå fikk jeg en telefon om at den lille gutten var død. Jeg var forberedt, men ikke klar for det.. Jeg fikk den æren av å være med han i hele hans 3 årige liv. Og en trøst er at jeg vet at han har det godt, for jeg vet at han blir tatt godt vare på av englene der han er nå.

Takk for at jeg fikk dele ❤

Anonym

Kommer et gjeste innlegg til senere i dag underdet samme temaet det uforklarlige 😊

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg