Han er så utrolig høflig…

I dag har Daniel og jeg vært på bytur sammen, og det var så koselig. Vi gikk og kikket litt rundt i butikker, snakket med litt kjentfolk jeg ikke hadde sett på lenge og koste oss rett og slett. Så var det innom frisøren så Daniel fikk klipt seg, han må jo være nyklipt og fresh i disse dager. Klipt eller ei, han er bestandig fin han da fine sønnen min ❤

Jeg er alltid stolt av han, men enkelte dager er jeg bare ekstra stolt. Han er altså et så utrolig godt menneske, og jeg vil påstå å si at han er den mest høflige personen jeg kjenner. Det er en fryd å høre han snakker med ansatte og folk i butikker rundt om.Vi dro innom butikken og handlet, for han skulle lage middag til Martine og meg. Og som jeg har sagt før, ingen lager denne pasta retten slik som han. Den smaker rett og slett himmelsk godt, han er skikkelig flink. Og den oppskriften skal jeg aldri spørre om engang for det skal få lov til å være en rett vi bare spiser hos dem. Pasta a la Daniel.

Det er så godt med slike dager innimellom da jeg har hele dagen ledig, og attpåtil kan få lov å være sammen med dem. Da koser jeg meg masse for de er så fine å være sammen med, det er ihvertfall sikkert..
Håper dere har hatt en fin dag i dag også 😘
signature-fonts

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg