Hvordan kunne dette skje? (innholdet kan være veldig støtende)

“En tilsynelatende perfekt familie, 2 barn på 3 og 4 år og en liten gutt på 15 uker i magen. En mamma og en pappa som forgudet sine barn og så ut til å ha et fint familieliv. En natt ble alt snudd på hodet”Chris, Shanann 34 år, Bella 4 år og Celeste 3 år var en kjærlig og fin familie. Shanann var aktiv på sosiale medier og viste ofte frem sin familie under direktesendinger. Hun var også 15 uker gravid med deres sønn Nico. De hadde en dynamikk seg i mellom som var herlig, og ungene var skjønne og livlige. På kvelden den 12 august når han legger jentene og brer over dem tenker han at dette er siste gang han gjør dette. For han vet hva som skal skje den natten. Dette er planlagt! Etter en jobb reise kom Shanann hjem senere på natten klokka 01.48. Chris hadde da vært hjemme hele helgen med ungene og hun listet seg inn for å ikke vekke dem.

Han “våknet” til, de begynte å snakke om separasjon, hus og hjem. Han forlot soverommet et øyeblikk og gikk inn på rommet til ungene. Bella først, så Celeste, han brukte deres puter og kvelte dem begge to. Etter dette gikk han tilbake inn på rommet til sin kone og en krangel startet. Hun fortalte at hun visste om at han hadde truffet en annen. Shanann sa i sinne til han at han aldri skulle få se barna sine igjen.

Barna våknet opp igjen…

Dermed satte han seg over henne, kvelte henne, drepte både henne og den ufødte med kalde hender. På barnerommene våknet jentene opp igjen fra kvelning forsøket til sin Pappa. Bella gikk inn på soverommet til foreldrene og spurte fra døråpningen: “Pappa, hva gjør du med mamma?” Hans forklaring var at hun var veldig syk og at han skulle ta henne til lege. Han pakket henne godt inn i lakenet fra sengen, dro henne ned trappen og ut i garasjen. Ungene så på dette og gråt.

Så hentet han barna, de hadde med sine pledd som de elsket så mye. Klokken 05.17 rygget han sin pickup inn mot garasjen og ifølge naboens overvåkning kamera ser vi han går inn og ut av garasjen 3 ganger.(kamera fanget opp bevegelser, ikke klare bilder). Først bærer han ut Shanann og legger henne på gulvet i baksetet, så henter han Bella, så Celeste (CeCe). De måtte sitte med sine bein ned på mammaen sin som lå på gulvet foran dem.

Han kjører så til sin arbeidsplass 45 minutter unna. Der ba han barna bli sittende i bilen til han kom tilbake, han dro ut kona og begravde henne og lille Nico i en grav som bare så vidt dekket henne. Så gikk han tilbake til bilen, der lente han seg inn, brukte pleddet til Cece til å kvele henne med. Bella satt ved siden av å så på dette og gråt. Så bar han Cece ut av bilen opp trappen til 2 oljetanker og presset henne ned i en åpning på ca 20 cm. Han ble stående å høre at hun traff bunnen.

Så går han ned i bilen der Bella venter, redd og klar over hva som kommer til å skje med henne, hun spør pappa’n sin: “Skal du gjøre det samme med meg som du gjorde med Cece?” Uten å svare tar han pleddet hun holder på fra henne og kveler henne, hun kjemper imot og roper: “Daddy..No!!.” hun biter seg i tungen flere ganger før hun til slutt dør.  Han tar henne, bærer henne opp til samme plass og presser henne ned åpningen i den andre oljetanken.En liten stund senere kommer hans kollegaer og etter dem å bedømme oppførte han seg som vanlig, og jobbet på frem til politiet ringte han og ba han komme hjem. Hans familie var savnet av venner. Da han kommer hjem og de neste 2 dagene ba han for deres liv, var på nyhetene og ba om at de var trygge en plass og det eneste han ønsket var å få dem hjem. “Dette ødelegger meg, barna mine var mitt liv, og deres smil lyste opp min hverdag”.Under hans avhør der han tilstår starter han med å legge skylden på Shanann, han sier at han så på babymonitoren at hun kvelte barna. Og at han i sjokk og sinne gjorde det samme med henne. Ingen trodde på han og til slutt kom sannheten frem. Han ble dømt til 4 livstid dommer pluss 84 år uten sjangs for løslatelse. Familiene på begge sider ønsket ikke at han skulle få dødsdom. Og det er greit nok det, men altså..hvordan er dette mulig? Dette er da en mann som en gang i sitt liv har fått en bot, aldri gjort noe galt og oppført seg som den beste pappaen og beste ektemannen. Hva skjer i hodet på disse menneskene som gjør slikt?

Dette er så tragisk, det er så uvirkelig at slik kan skje og det er nesten ikke til å tro! I et intervju gitt fra fengsel forteller han i detalj hva som skjedde og hva han tenkte….. Gal gal mann!

i-love-glitter-font

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook også ❤

 

 

 

4 kommentarer
  1. Ahh, den historien der er så grusom! Det er en sånn historie som vil fremkalle den samme grad av grøssninger hver gang den blir bragt til minnet..

   Jeg mener imidlertid det er nødt til å ha vært mer til denne storyen enn det som er kommet ut. -Eller rettere sagt; Mer til HAM.
   – All min innlæring og livserfaring tilsier at et menneske som er i stand til å begå en grusomhet av denne kaliberen er nødt til å enten være:

   A) Kav hakkende sinnsyk hvor den virkelighet han befinner seg i er oss andre fullstendig fremmed, og av den grunn heller ikke kan bli holdt ansvarlig for sine handlinger, eller
   B) Maxer poengsummen på skalaen over grad av psykopati, og dermed er en såkaldt fullblods psykopat..
   – Og uansett hvilket alternativ det måtte dreie seg om, er det klin hakke umulig at de ikke har gitt seg visse utslag, for å si det sånn.. Selv verdens mest vellykkede og fungerende psykopat (hvilket jeg er rimelig sikker på er hva som ligger bak) ville ikke evnet å gå fullstendig under radaren på en ektefelle uten at den totale manglen på empati, frykt og konsekvenstenkning iblandet stormanngalskap ville kommet til overflaten nå og da.

   1. Ja man kan rive seg i håret ved å prøve å forstå.. men det er jo det som gjør heøe saken syk. Det fantes ingen forvarsler, ikke som har blitt sagt ihvertfall. Syk syk syk.. men ja, han må jo være psykopat!! Man kan jo bare spekulere, men en feil en eller annen plass i hans hjerne må det jo være

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg