Hvordan skal dette ende

Når man har fest så spiser man egentlig litt bare for å spise, så i dag gjorde vi det enkelt og greit. Og nettopp enkelt kan være veldig godt det også, og det ble det. Som vi koser oss altså, dette var virkelig etterlengtet.  Denne drinken her er farlig god, jeg er usikker på om jeg kan dele «oppskrift», men denne sommerdrinken burde alle smake på.

 

Det er rart hvordan volumet på stemmene våre forandrer seg når man har smakt på disse drinkene, virker nesten som om vi er redde for å ikke bli hørt. Kanskje vi får dårligere hørsel? Men man skal jo høres på en fest, det er helt klart og vi må overgå musikken, det er jo viktig. Skal det være så skal det være.

 

Hvordan skal dette ende hehe

 

En viktig ting for meg i livet er å ta vare på mine venner, jeg vet at jeg ikke er så innmari mye med på fest. Men de vet alle sammen at jeg alltid er her for dem og det vet jeg at de er for meg også. Jeg savner veldig mange venninner som ikke kunne være her i kveld, men jeg vet at vi tar det igjen senere.

 

Vi er i siget her og har det fantastisk bra. Håper dere har en fin fredag enten dere er på fest eller ikke, husk å ta vare på deres venner, de er gull verdt. Nyt dagen, og takk så mye for at du engasjerer deg i min blogg. Det setter jeg VELDIG VELDIG stor pris på. Stor god helg klem fra meg til deg.

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg