Hvorfor er det ingen som klipper livet?

Det ligger alltids en mening bak det meste som skjer, i hvert fall hvis man ønsker å tenke det. Jeg ønsker å tenke det, så derfor ser jeg også etter de positive tingene i hendelser som er negativ i utgangspunktet. Jeg er ikke flink til det med en gang, men etter hvert så gjør jeg det. Som for eksempel covid 19, jeg tror at denne pandemien har lært oss noe, jeg føler det. Og jeg er nok ikke alene om å ha tenkt “hvis det ikke hadde vært C19 nå så skulle jeg ha gjort det og det” ! Dette lærer meg også igjen at det er viktig å sette pris på ting man til vanlig tar for gitt. Det er i hvert fall slik for meg, for når man ikke kan gjøre ting, så har man ofte mer lyst til å gjøre det. Det viktigste er å tenke på at det kommer en dag man igjen kan gjøre slik man ønsker, da gjelder det vel kanskje å huske denne tiden og FAKTISK gjøre det man ønsket.

 

Hvorfor er det ingen som klipper livet? Hvorfor kan vi ikke sette oss ned en gang i året, se gjennom opptakene og klippe bort det smertefulle, det pinlige, alle de dårlige scenene? Svaret er enkelt: Fordi livet ikke blir vist om igjen!  // Lars Saabye Christensen

 

Det er synd at det ofte må skje noe for at man skal tenke slik, men det er nå sånn vi mennesker er satt sammen. Vi skal jo heller ikke gå og tenke hva om, tenk hvis hver eneste dag heller. Men å sette pris på det livet man har og de man har rundt seg er viktig hver dag hele livet. Det er viktig å leve til sin beste evne og gjøre det man har lyst til så lenge man kan det. Og når det gjelder den pandemien vi går igjennom nå så har jeg lyst til å si til alle dere (og det er mange) som går inn og ut av butikker og overser spritmaskinene. Det er bedre å tenke nå på hvordan det ville føltes å få en positiv test, enn å tenke etter en evt positiv test at man skulle vært flinkere der man kunne vært det. For det er for sent å snyte seg når nesa er borte. Hvis man tenker litt mer på den måten så er det kanskje også lettere å følge smittevern slik at vi slipper å få enda mer smitte rundt omkring. Dette er ikke over før det er over, men vi kan alle, vær og en av oss gjøre så godt vi kan for å ikke overse de midler som er satt frem til oss.

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg