Jeg visste at han kom til å bli sint!

I dag trosset jeg ubehag og laget middag til Rune slik at han slapp å gjøre det når han kom hjem fra jobb. Jeg lider jo av dårlig samvittighet for alt han gjør om dagen. Han holder orden i huset, han vasker klær, han handler og han går tur med bikkja. Jeg sliter ikke med å gå og har vært på et par turer med han, men når jeg er alene får jeg ikke tatt på han bandet og ikke får jeg plukket opp etter han ute.

 

Jeg visste at han kom til å bli sint! Jeg visste at han ikke likte at jeg gjorde det, men jeg visste også at det gikk fort over når jeg forklarte han hvor rolig det hadde gått for seg. Jeg satt den første kjelen jeg fant på plata og gikk frem og tilbake mellom vask og kjele for å fylle opp med vann. Jeg putta kylling inn i en pose så i ovnen og lagde saus. Det tyngste med alt det var melkekartongen som var full.

 

Å være sint her i huset betyr at man snakker litt hardere enn vanlig, sier meningen sin på en alvorlig måte, rister litt på hodet av den andre så er det bra igjen. 

 

Man kan strekke seg langt for den man bryr seg om, det er helt klart! Og er det en ting jeg ikke tviler på så er det om han bryr seg om meg, det gjør han virkelig. Og da må jeg vise at jeg strekker meg så langt jeg kan for han også for tiden, jeg klarer bare ikke å la være. Jeg gjør så klart bare det jeg får til, jeg risikerer ikke ting slik at dette tar enda lenger tid. Jeg passer på å fortelle han hvor mye det betyr for meg at han gjør det han gjør.

 

Jeg har bestemt meg for at jeg i morgen gjør et forsøk på en natt i senga og går det ikke så skal jeg snike meg ut så han får sove der. Han fortjener det syns jeg, men kjenner jeg han rett og det gjør jeg så flytter han med meg da også. Fine Rune, er det rart jeg skryter mye av han? Når noen er så snill og god som han er så har jeg lyst å si det til verden, sånn er det bare. Gleder meg til hverdagen er normal igjen, da skal jeg finne på noe koselig bare for at jeg kan og fordi jeg har lyst.

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

 

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg